Dupa patru sezoane, publicul va spune cu adevarat „Ciao, Darwin!", iar Dan Negru va fi nevoit sa-si gaseasca un alt proiect cu care sa apara pe sticla. O alta vedeta a Antenei 1, Jojo, va avea insa mai mult de lucru. In pauzele de la Divertis, ea va fi protagonista unui serial politist care se filmeaza incepind de azi.

Despre intrarea in somaj a lui Dan Negru si despre disparitia emisiunii „Ciao, Darwin!" se vorbeste din vacanta de iarna. Zvonurile, negate cu insistenta de reprezentantii Antenei 1, se dovedesc a fi pe jumatate adevarate. Joi, 9 iunie, va fi difuzata ultima editie a show-ului „Ciao, Darwin!", iar Negru va incepe testarea de formate noi de emisiune.

„Genul va fi acelasi, cu tipete si femei goale. Atita vreme cit concurenta continua cu aceleasi productii, nu vad de ce ne-am schimba stilul", este de parere vedeta.

Lipsa de idei

Intrecerile „darwiniste" se suspenda pe perioada nedeterminata, iar Dan Negru sustine ca lipsa de idei este principalul motiv pentru care decorurile sint puse la pastrare: „Dupa patru ani e greu sa mai ai resurse creative, chiar daca audientele ne-ar indreptati sa prelungim emisiunea".

Desi anul acesta a fost lider incontestabil in fiecare seara de joi, cu o medie de peste 7.8 puncte de rating, dupa patru ani de emisie sint greu de gasit subiecte noi de disputa in cuvele cu apa. Unele surse din Antena 1 spun ca ar fi posibila o revenire a show-ului incepind din toamna anului viitor, dupa modelul adoptat de „Darwin" in Italia, unde a fost lasat sa se „odihneasca" un an.

Jojo, eroina de serial

Pe linga un nou show de divertisment, Antena 1 se pregateste sa concureze serialul „Baieti buni" de la PRO TV, cu o miniserie politista ce va fi difuzata incepind din toamna. Desi filmarile incep azi, reprezentantii televiziunii spun ca detaliile productiei sint inca secrete.

Singura informatie care „a rasuflat" este ca protagonista va fi Jojo si ca partenerul ei nu va fi, in nici un caz, Dan Bittman, in ciuda vonurilor din ultima vreme.

Filmarile se realizeaza printr-o tehnica de ultima generatie HDV (high-resolution video definition), format care reuseste in varianta digitala sa se apropie cel mai bine de calitatile peliculei cinematografice. Antena 1 va produce acest serial in regie proprie, fara ajutorul vreunei alte firme specializate.