Recent, Loredana Groza a facut valva din nou in presa romaneasca. In timpul unui recital, s-a intins pe bar si si-a lasat fotografiati, fara rezerve, nurii.

Cantareata, acum in varsta de 35 de ani, nu este la primul incident de acest gen. Inca de la inceputul carierei, Lori si-a expus formele generoase starnind comentarii pro si contra. Loredana s-a afirmat inainte de 1989 ca solista de muzica usoara. Dar in tonul epocii: cu fuste lungi si bluze pe gat. Ea a castigat numeroase premii muzicale si a lansat slagare, printre care "Buna seara, iubito!"

CU TEMISAN, IN SPUMELE MARII

La putin timp dupa caderea regimului comunist a aparut moda filmelor romanesti avand ca personaje principale vedetele ale muzicii usoare, fete frumoase si foarte dezbracate. In 1994, a fost lansata productia "A doua cadere a Constantinopolului", cu Loredana Groza si Aurelian Temisan in rolurile principale.

Aurelian a interpretat dublu rol, fiind cand un gigolo, cand un balbait tocilar si aiurit. Scenele fierbinti dintre Lori si Temisan au fost pe placul fanilor. Imediat au aparut zvonuri ca cei doi solisti s-ar iubi si in afara platoului de filmare. Loredana apare la un moment dat imbaindu-se in mare. Bluza cu care era imbracata a devenit astfel transparenta lasandu-i la vedere sanii voluminosi.

MAMICA PLAYBOY

O diva sexy si nonconformista reprezenta in anii de dupa Revolutie o imagine socanta, dar interesanta pentru public. Vazand ca noua imagine are succes, Loredana s-a vrut a fi Madonna a Romaniei. Romanca a copiat stilul vedetei americane, si-a schimbat coafura si stilul vestimentar de nenumarate ori.

Ajutata de un bust impunator, Lori a devnit un sex-simbol care nu avea temeri de a purta haine considerate atunci indecente. Dupa 1995, a urmat o perioada in care publicul roman a crezut ca diva s-a cumintit. A durat doar cativa ani. La inceputul noului mileniu, Loredana, mama a unei fetite in varsta de doi ani, a pozat in Playboy. Gestul sau se pare ca a fost motivat numai de dorinta de a soca.

Situatia sa materiala era mai mult decat buna, fiind maritata cu unul dintre directorii trustului Pro. Asa ca nu a aparut in Playboy pentru bani. Se spune ca, pentru a da cat mai bine in poza, inaintea realizarii pictorialului, cantareata si-ar fi micsorat sanii, celebri pentru circumferinta lor generoasa.

RUSINICA SI-A BAGAT NASUL

In prezent, la varsta de 35 de ani, Loredana pare sa se fi intors la obiceiul de a soca de la inceputul carierei sale. Solista adopta o imagine dubla: ori socheaza prin vestimentatia extravaganta si foarte scumpa, ori socheaza in timpul prestatiei artistice. Lori a interpretat recent piesa "Ionel Ionelule" in cadrul emisiunii "Teo" de la Pro TV.

Cantareata si-a fluturat atat de vivace rochia incat, la un moment dat, telespectatorii i-au putut vedea in toata splendoarea lenjeria intima de culoare verde. Privelistea inedita a fost facilitata de cameramanul Rusinica. El este cunoscut pentru obiceiul de a filma cantaretele de jos in sus pentru a prinde eventual un cadru mai indecent.

MARILYN, INTINSA PE BAR

Culmea nonconformismului a fost insa atinsa la inceputul acestei saptamani. Lori a sustinut un scurt recital la deschiderea unui bar din Bucuresti, imbracata intr-o rochie alba, copie fidela a celei purtate de Marilyn Monroe. Cantareata s-a intins pe bar si si-a lasat rochia ridicata in bataia ventilatorului.

Pe acordurile piesei "Naked soul", Loredana s-a rasucit pe bar, cu rochia ridicata intr-atat incat sa i se poata remarca lenjeria intima alba. Rezultatul prestatiei a fost vazut in presa de a doua zi. Fotografiile cu nurii vedetei au starnit comentarii, in majoritate contra.

Publicul roman pare sa nu accepte astfel de manifestari din partea unei cantarete de 35 de ani, desi in Occident dive trecute bine de 45 de ani pozeaza inca dezbracate in reviste de specialitate.