Ileana Lazariuc are probleme cu Ion Ion Tiriac. Si asta, asa cum a dezvaluit cotidianul 7 plus, pentru ca fiul lui Ion Tiriac a plecat sa petreaca singur pe Litoral, dupa ce i-a facut bagajele frumoasei moldovence si a sfatuit-o sa-si gaseasca o alta locuinta.

Zvonurile au fost negate de mama Ileanei, la fel cum, de-a lungul timpului, tot ea a fost cea care a negat si implicarea in dosarul Cocaina sau orice alte informatii legate de viata sentimentala a fiicei sale. O atitudine foarte prudenta si necesara, avand in vedere ca diplomatia este vitala in relatia cu o familie asa de puternica cum este cea a lui Ion Tiriac.

IUBIRE CA-N POVESTI

Relatia lui Ion Ion cu Ileana nu a scapat de atentia mass-media inca de la inceput, pentru ca ea este una dintre cele mai sexy femei din Romania, iar el, un Don Juan autohton si mostenitorul unuia dintre cei mai bogati romani. S-a tot spus ca familia Tiriac nu este de acord cu alegerea tanarului.

Nu de alta, dar Ileana se tot aratase prin reviste in costumul Evei si se scrisesera deja prea multe despre perechile de silicoane schimbate. Ceea ce s-a dovedit in timp a fi adevarat. La scurta vreme, cei doi nu si-au mai ascuns sentimentele, iar ea s-a mutat in vila lui Ion Ion.

Ileana a cam disparut din lumea show-biz-ului, facandu-si aparitia doar pe la cate o sindrofie, imbracata si la bratul iubitului.

LA BINE SI LA RAU

Ileana si Ion Ion au marturisit ca s-au logodit la Monte Carlo, in luna decembrie a anului trecut. Asta dupa ce scandalul "Cocaina" luase sfarsit. Ceea ce poate dovedi ca Ileana i-a fost alaturi lui Ion Ion si la bine - vacantele prelungite pe Coasta de Azur, calatoriile cu avionul paticular -, dar si la greu. La audierile de la Parchetul General au mers impreuna.

Apoi Ion Ion declara ca intelege ca Ileana a trecut printr-un adevarat calvar si ca nu are de gand sa o lase prea curand. Mai ales ca zvonurile o legau pe Ileana de Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si fosta iubita a lui Ion Ion.

EXPERIENTE IN AMOR

Daca despre viata amoroasa a tanarului Tiriac nu se stiu prea multe, cu exceptia relatiei cu Raluca Sandu, cea a posibilei viitoare sotii este destul de bine cunoscuta. Ileana a avut o relatie, pe care a recunoscut-o, cu dinamovistul Vlad Munteanu, dar si altele despre care nu prea a vrut sa vorbeasca. S-a spus ca i-a iubit si pe Adi Mutu, Cristi Chivu sau Iulian Miu.

"ILEANA A RAS CU HOHOTE"

Tot mama Ilenei ne-a declarat ca totul este in regula cu fiica ei. "Stati linistiti. Nu este adevarat. Nu poate omul sa se mai duca singur la mare ca presa trage concluzii. Am vorbit cu Ileana. Nu este suparata. A ras cu hohote cand a citit articolul. Sunt logoditi de anul trecut si cand vor stabili data nuntii va anunt cu placere", ne-a asigurat Anastasia Lazariuc