Instanta Tribunalului Bucuresti a respis cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare pentru fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu si cei doi complici ai acestuia, insa hotararea poate fi atacata cu recurs. Tribunalul Bucuresti a judecat in acesta dimineata solicitarea PNA de a se prelungi cu inca 30 de zile mandatul de arestare preventiva emis pe numele fostului primar.

Dumitru Sechelariu si alti doi angajati ai primariei din Bacau au fost arestati in urma cu doua saptamini ca urmare a unei hotariri a Curtii de Apel Bucuresti.

Fostul primar al Bacaului este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu in forma calificata si inselaciune. Pentru toate cele trei capetele de acuzare, procurorii PNA - care instrumenteaza dosarul fostului primar - sustin ca exista probe concrete care atesta vinovatia acestuia.

In replica, avocatii lui Dumitru Sechelariu spun ca probele PNA sunt nereale si ca fostul primar nu a savirsit nici o fapta penala. Instanta Tribunalului Bucuresti va anunta sentinta astazi, in jurul orei 16.00.