Jurnalistul Gabi Dobre a incetat din viata, joi seara, la Viena, dupa patru ani de lupta cu o boala necrutatoare.

In varsta de 33 de ani, Gabi Dobre a fost diagnosticat, la 29 de ani, bolnav de cancer si timp de patru ani a incercat sa invinga boala, urmand un tratament costisitor si obositor, la o clinica din Austria.

In data de 13 mai 2005, in ziua in care implinea 33 de ani, Gabi Dobre a lansat, la Ploiesti, orasul natal, cartea intitulata „Viata ca o lupta", un jurnal al ultimilor ani, cu intamplari din cariera sa, dar si cu marturii despre efectele tratamentului si evolutia bolii.

Absolvent al Facultatii de Constructii Civile si colaborator constant al postului Radio Prahova, Gabi Dobre a ajuns in TVR in 1995, in urma unui concurs pentru un post de redactor-prezentator in cadrul Redactiei Jocuri si Concursuri.

A lucrat in echipa de realizare a emisiunii Enigma, apoi a fost moderator al Matinalului de la TVR 1, a avut o colaborare ca realizator la Antena 1 Ploiesti, a devenit manager la Alpha TV si prezentator si realizator al emisiunii Prima pagina la TVR International.

Televiziunea Romana, colegii si prietenii lui Gabi, le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de el in aceasta perioada dificila si au contribuit la usurarea suferintei colegului nostru, prin donatii,

sprijin sau o vorba buna.