B.U.G. Mafia a fost scoasa de pe scena si acuzata de obscenitate

Concertul B.U.G. Mafia, sustinut in fata a mii de aradeni prezenti pe Stadionul Vagonul din Arad, la cea de-a saptea editie a Festivalului Berii, a fost intrerupt de organizatori la putin timp dupa ce a inceput. Acestia au hotarat ca baietii de la B.U.G.

Mafia nu mai pot sustine recitalul programat din cauza textelor obscene care au putut fi auzite de un numar foarte mare de copii prezenti pe stadion. Organizatorii Festivalului Berii si-au cerut scuze fata de spectatorii care au platit bilete de intrare sau abonamente si care au parasit stadionul in cateva minute, intr-un cor de fluieraturi. Componentii formatiei B.U.G.

Mafia au declarat ca acest incident nu le va afecta viitorul carierei muzicale. "Am ramas surprinsi cand am vazut ca suntem opriti sa mai cantam, mai ales ca am vazut ca publicul se simtea bine. imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva si imi cer scuze fanilor care au dat niste bani sa ne vada si sa ne asculte.

Vom continua sa cantam si sa participam la festivaluri atat timp cat va exista cerere pentru B.U.G. Mafia", a declarat Daddy Caddy, component al formatiei.

Stefana Mladin, Libertatea

N.R.: Pentru dreapta judecata a celor intamplate va prezentam si punctul de vedere al unui spectator, publicat pe site-ul BUG Mafia

"Baietii au facut un concert super tare! Pe langa Bug au mai cantat Villy si Mario. Au cantat Cine e cu noi, Pantelimonu' petrece, De cartier, Romaneste, Nascut si crescut in Pantelimon, N-ai fost acolo, Limbaj de cartier si Strazile.

Faza tare este ca dupa ce au cantat Limbaj de cartier cenzurat,Tataee s-a enervat si a zis " NU PUTEM SA CANTAM LIMBAJ DE CARTIER FARA SA BAGAM SI SA SCOATEM...FARA SA DAM LA MUIE SI SA LUAM LA PULA...NE CEREM SCUZE CELOR SUB 18 ANI,PT CA EI STIU CA NU POTI CANTA LIMBAJ DE CARTIER FARA SA INJURI" ...

la care Uzzi zice "TI-AI BAGAT PULA-N EA DE TREABA" si au inceput sa cante Limbaj de cartier necenzurat cu toata lumea din public.

Imaginati-va un stadion de marime medie PLIN de oameni care cantau cu Mafia.Eu eram in primele randuri cand a inceput Mafia si cand au terminat eram in primul Eu sunt super ragusit acuma ca am urlat de mi-au iesit plamanii din mine...

Dupa ce au terminat de cantat Limbaj de cartier a anuntat Tataee ca s-a intrerupt concertul din cauza limbajului obscen si ca vor mai canta doar o melodie - Strazile.

Tot stadionul a inceput sa huiduie pe organizatori si sa le dea la muie,dar Tataee si-a cerut scuze de la ei ca parca era stabilit dinaintea concertului sa nu injure...in fine a fost o atmosfera super si m-am distrat la greu."

Cris