Ba el este prea distant si nu ii acorda atentie, ba ea este prea geloasa si are niste parinti mult prea protectori. Pe scurt, aceasta este povestea despartirii dintre cunoscutul fotbalist Nicolae (Niki) Mitea de la Ajax Amsterdam si blondina de la Bambi, Raluca Tanase. Totusi, se pare ca ruptura nu e definitiva, cei doi acordandu-si o "pauza" de gandire.

Dupa ce vineri in presa a fost lansata stirea conform careia cuplul format din Raluca, din trupa Bambi si Nicolae Mitea, internationalul roman de la Ajax Amsterdam, iar in ziua urmatoare fotbalistul era prezent intr-o emisiune de televiziune anuntand public ruptura de solista, ieri lucrurile pareau sa fi luat o turnura diferita.

Contactata telefonic de Libertatea, Raluca parea mult mai ingaduitoare. "Am vorbit azi cu el la telefon (ieri - n. r.) si el insista sa ne impacam... Dar am decis sa luam o scurta pauza. Asa cum am mai spus, eu m-am suparat pe el din cauza ca nu m-a sustinut in proiectele mele si nu mi-a acordat atat de mult timp cat aveam nevoie in ultima perioada", ne-a marturisit Raluca.

Singura problema care pare sa fi ramas nelamurita intre cei doi e cea a parintilor, atat Niki cat si Raluca sustinand ipoteza certurilor fiecaruia cu familia celuilalt.

Cu toate ca Mitea a acuzat-o pe Raluca de gelozie - spunand, mai in gluma, mai in serios, ca nici cand se afla pe terenul de fotbal in timpul meciului ea nu era sigura ca nu se afla in alta parte - solista de la Bambi infirma tot: "Gelozii n-au existat intre noi. La distanta la care suntem, am invatat sa avem foarte mare incredere unul in celalalt.

Ni s-a intamplat amandurora sa primim telefoane de la "binevoitori", cu dezvaluiri despre ce face celalalt, dar niciodata eu nu le-am acordat prea mare importanta. Niki este un romantic. imi facea mici cadouri tot timpul sau imi trimitea trandafiri.

Odata, ne-am despartit pe aeroport in Olanda si cand am ajuns pe aeroport in Romania ma astepta un imens buchet de trandafiri", povesteste Raluca o parte din momentele frumoase petrecute alaturi de Niki in cei doi ani de relatie.

Ba mai mult, pentru a petrece mai mult timp alaturi de iubitul ei, care o voia cat mai aproape, Raluca a gasit chiar o solutie: sa lanseze cu Bambi o melodie in Olanda, pentru a impaca astfel utilul cu placutul...