Adriana Bahmuteanu nu renunta la ideea de a realiza o telenovela inspirata de amorul tumultuos pe care l-a trait alaturi de fostul sot, Silviu Prigoana.

Ea se vede interpretata de Oana Zavoranu, care ar trebui sa se casatoreasca si sa divorteze de cate doua ori de actorul Gheorghe Dinica, alias Silviu Prigoana. In interviul pe care ni l-a acordat, Adriana ii da replica fostului ei sot, care a refuzat provocarea televizata, dar si-a spus propria versiune a povestii in ziarul ZIARUL..

Rep.: Ai reusit sa vorbesti cu Silviu Prigoana?

Nu, din moment ce nu m-a sunat, va dati seama.

Rep.: Silviu Prigoana nu doreste sa faca testul de paternitate acum, ci dupa ce se naste copilul.

Sigur, are dreptate, pentru ca acest test intrauterin pune in pericol viata copilului. Se poate face, insa exista riscul sa expulzez sarcina. Este riscant. Am consultat un medic si mi-a zis acelasi lucru. Este o trauma pentru copil, se ia din placenta, din cordonul ombilical... Ideea mea a fost ca, in cazul in care el are dubii ca nu este copilul lui, pot face testul si acum.

El a zis ca nu este cazul. Mie, personal, nu mi-a zis nimic. Eu sunt convinsa ca este copilul lui Prigoana.

Asta a fost scopul: sa facem un copil

Rep.: El a spus ca, indiferent daca este sau nu copilul lui, il va recunoaste.

Inseamna ca banuieste si el ca este al lui. Mi s-ar parea deplasat sa recunoasca copilul altcuiva. El stie foarte bine ce-am facut noi doi cand ne-am impacat ultima data. Asta a fost scopul, sa facem un copil si sa ne linistim.

Rep.: Silviu Prigoana a spus ca nu mai vorbeste cu tine cateva luni, ca veti vorbi numai prin avocati.

Nu mai vorbeste cu mine de-o luna de zile. Nu-mi amintesc sa ma fi sunat vreun avocat din partea lui Prigoana. Probabil ca in viitor vom discuta prin avocati.

In aceasta luna, in care mi-am dat seama ca sunt insarcinata, am vrut sa-l anunt pe fostul meu sot ca este tata. Mi s-a parut normal sa stie de sarcina si sa avem o discutie ca intre adulti. Am incercat toate caile posibile.

L-am sunat, imi inchidea telefonul. I-am trimis SMS-uri. Si prietenii nostri comuni l-au sunat. Am pus-o chiar si pe mama sa-l sune, am vorbit si cu socrii mei. Voiam sa-mi spuna macar daca si l-a dorit cu adevarat sau nu.

Rep.: Silviu Prigoana e dispus sa va ofere, oricum, pensie alimentara.

Eu nu am nevoie. O sa o refuz.

Rep.: Silviu Prigoana a dat de inteles ca nu crede ca ecografia ar fi reala.

Daca el acuza medicii de la IML ca emit certificate medico-legale false, inseamna ca avem o problema. Eu nu cred ca in tara asta toata lumea minte. Veniti dvs. la mine sa facem un test de sarcina sa vedeti adevarul. E problema lui ce crede si ce nu crede. Intr-o luna, doua, sarcina mea va fi vizibila. Ce sa fac? Sa merg cu o perna? Ar fi ridicol!

O telenovela cu Dinica si Zavoranu

Rep.: Ai spus ca esti interesata sa se realizeze o telenovela dupa povestea ta de dragoste.

Daca mi s-ar oferi ocazia sa ecranizam toata povestea asta, da. Mi se pare foarte interesanta, mai interesanta decat multe dintre subiectele telenovelelor sud-americane.

Rep.: Te-ai gandit deja la cine ar putea interpreta rolul Adrianei Bahmuteanu si al lui Silviu Prigoana?

Cinstit, la asta nu m-am gandit. Probabil ca protagonisti ar putea fi Oana Zavoranu si Gheorghe Dinica. Ca temperament, eu ma apropii foarte tare de Oana Zavoranu. Ea este o femeie care stie ce vrea si in viata reala. Dati-mi cateva variante de actori pentru

Silviu Prigoana.

Rep.: Serban Ionescu?

Nu, e prea politicos.

Rep.: Dan Chisu?

Da. Dan Chisu. Dar el e un gentleman. Poate o persoana mai populara cum e Gheorghe Dinica. Sau Rebengiuc.

Rep.: Mai exista posibilitatea unei impacari?

E foarte greu sa raspund. Ma indoiesc ca Silviu isi va schimba modul de a fi. Mi-as dori foarte tare sa crestem copilul asta impreuna si sa avem o casnicie fericita. Dar nu cred ca se poate. Dupa tot ce s-a intamplat, mi-e greu sa cred ca acest copil il va linisti. Oricum, nu-i doresc copilului meu sa vada in casa certuri, scandaluri si alte chestii.

Rep.: Crezi ca Silviu Prigoana se va casatori cu balerina din Venezuela?

Am auzit si eu ca a cunoscut o venezuelanca, nu stiu ce profesie are ea. Apoi a spus ca nu ca nu are o relatie cu ea. Ca doar a vazut-o si i-a placut, ca nici macar nu i-a spus ca o place si nici nu i-a propus sa fie impreuna. Nu stiu. Orice este posibil. Si ca Silviu Prigoana sa cunoasca maine o fata frumoasa, sa se indragosteasca de ea si sa se casatoreasca.

L-am iubit foarte mult si inca il iubesc

Rep.: Silviu Prigoana a spus ca este inca indragostit de tine.

Daca ar fi indragostit de mine cred ca macar m-ar fi sunat si am fi avut o discutie serioasa. Deja nu mai e de joaca.

Un copil implica responsabilitati mult prea serioase, ca sa ne jucam. M-as bucura pentru ca l-am iubit foarte mult si il iubesc in continuare. As vrea sa o luam de la capat, sa avem o viata buna. Sa fim un cuplu si sa ne crestem impreuna copilul. Dar nu cred ca se poate.

Nu cred ca si-ar schimba comportamentul.

Rep.: El a spus ca pana nasti se pot intampla multe.

Probabil ca s-ar bucura daca as pierde sarcina. Poate nu crede ca sunt gravida sau nu crede ca sunt capabila sa duc sarcina pana la capat.

Cred ca un barbat care afirma ca ma iubeste isi da seama la fel de bine ca o femeie insarcinata are nevoie de un umar pe care sa puna capul. In acest moment eu o am doar pe mama langa mine. Or, mama nu poate suplini un sot. Este foarte dureros.

Nu am facut singura acest copil si simt nevoia sa-mi fie aproape partenerul de viata. Ma doare sufletul cateodata.

Rep.: Silviu a spus ca totul se va termina cu bine dupa ce ai primit atatea cereri in casatorie.

Sa fim seriosi! Dumneavoastra v-ati casatori cu unul care va cere asa, la o emisiune? Mi se pare deplasat. Eu acum astept un copil. Cum sa ma casatoresc cu o persoana pe care nu o cunosc? Nu exclud sa ma casatoresc cu altcineva, cu un barbat serios care sa accepte copilul. Si poate sa aiba si el un copil. Nu am spus ca o sa stau singura pana la adanci batraneti sa-l astept pe Silviu.

Acum vreau doar sa fac un copil sanatos, nu sa-mi refac viata.

Rep.: El crede ca ai vrut sa-ti faci reclama revistei cu anuntul sarcinii pentru ca vanzarile publicatiei ar fi scazute.

Cred ca vanzarile revistei lui sunt mai scazute decat ale noastre. Am spus si de revista pentru ca pana la urma eu conduc aceasta publicatie.

Si mi s-a parut umilitor sa apar in ipostaza asta la televizor, pentru ca e foarte urat sa-ti speli rufele in public. Dar m-am enervat dupa ce Silviu a aparut si la OTV, si la Radu Moraru, unde a spus ca i-am mancat banii.

Rep.: Prigoana a spus ca nu poti avea un ceas de 12 mii de euro si casa de 200 de mii cu un salariu de o mie de euro pe luna.

Nu am ceas de 12 mii de euro. Este o minciuna. Poate ca i-a cumparat altei femei un astfel de ceas. Cel mai scump ceas pe care mi l-a luat Silviu a fost de vreo 1.500 de euro, de la Gucci.

Nu mi se pare un cadou prea costisitor pentru marele miliardar Prigoana! Am primit cadouri mai valoroase de la o prietena, de exemplu. Mi-a luat un set de tacamuri de argint. Pentru ca imi plac antichitatile.

Mancam ciorba de fasole si ma imbracam din Obor

Rep.: Mai in gluma, mai in serios, el spune ca nici macar nu are asa de multi bani.

Probabil ca nici nu are bani. Poate ca exista un gram de adevar in ceea ce spune. Noi acasa mancam ciorba de fasole si mi-am cumparat haine si din Obor. Lumea ma tot acuza pe mine ca l-am luat din interes.

Nu este adevarat. I-am dat inapoi tot ceea ce mi-a oferit cadou. De exemplu, jumatate de vila in Pipera, care costa la ora actuala jumatate de milion de euro.

Puteam foarte bine sa il dau in judecata sa impartim casa si sa imi ramana banii. I-am dat inapoi si actiuni din firma. Am vrut sa am o casatorie buna. Cred ca nici o femeie nu viseaza sa se marite cu unul care doarme sub pod.

Adica sa aiba si el un cheag, sa fie un barbat capabil, care sa produca bani. Sa am pe cine sa ma bazez. E mitul ala cu Ileana Cosanzeana si Fat-Frumos.

Toate mamele de fete isi doresc pentru fiicele lor sa se casatoreasca cu un barbat potent si financiar, si din alt punct de vedere. Nu am auzit nici o femeie care sa spuna: "Vreau ca fata mea sa se marite cu o saracie, care nici nu are dupa ce bea apa".

Rep.: Ramane sa rezolvi problemele dupa ce nasti?

Da. Dar el nici macar nu a avut curiozitatea sa mearga cu mine la doctor. Ii dadeam SMS-uri de fiecare data cand mergeam la control.

Rep.: De unde aceasta impotrivire? Ai facut ceva si l-ai suparat foarte rau?

Poate l-am suparat ca am chemat politia. Am zis si la OTV. Cand ne-am certat, eu doar m-am aparat. Totusi, eu ar trebui sa fiu cea suparata pentru ca, pana la urma, eu mi-am luat tocana!