Cu ocazia zilei Mediasului, sarbatorita pe 2 iunie 2005, Primaria Medias a organizat un concert sustinut de Stefan Banica Jr. & Band. Totodata mediesenii au sarbatorit alaturi de invitati de peste ocean si ziua Americii. Primarul Mediasului, Daniel Thellmann si Stefan Banica Jr. au primit titlul de ’texan de onoare’.

In 2 iulie 2005, cu ocazia Zilei Mediasului, dar si pentru a fi alaturi de Statele Unite ale Americii la aniversarea Zilei de 4 iulie, Primaria Medias a organizat un concert sustinut de Stefan Banica Jr. & Band, sponsorizat de ARMAX GAZ.

Desi vremea ploioasa a dat emotii organizatorilor, atmosfera creata de piesele rock-and-roll interpretate cu maiestrie, a entuziasmat publicul prezent, acesta participand cu insufletire la fiecare piesa cantand, aplaudand si dansand alaturi de idolul sau.

Printre cei prezenti la spectacol s-au aflat si: primarul Daniel Thellmann, viceprimarul Teodor Neamtu, Mircea Vescan sponsor oficial al acestui eveniment, d-na Laine Perry- presedinte Perry Equipment Corporation, Texas, avocatul Eric C. Rose si consilieri locali.

Stefan Banica Jr. a primit, in aplauzele publicului mediesean, titlul de texan de onoare, din partea d-nei Laine Perry, Perry Equipment Corporation, Texas, aflata la Medias pentru a sarbatori Ziua de 4 iulie alaturi de medieseni.

Stefan Banica Jr.&Band au interpretat piese binecunoscute publicului care, la randul sau, nu s-a sfiit pe alocuri sa ia locul indragitului interpret, cantand refrenele pieselor cu multa bucurie si entuziasm.

Finalul concertului a coincis cu declansarea unui superb foc de artificii, seara incheindu-se intr-o atmosfera de lumina si muzica, care a impresionat intreaga asistenta, venita atat din Medias, cat si din localitatile apropiate sa participe la aceasta sarbatoare.

Vadit impresionat de primirea calduroasa de care a avut parte pe intreaga durata a concertului, Stefan Banica Jr a declarat intr-un scurt interviu: ’publicul mediesean este un public minunat, foarte calduros. Asteptam demult sa ma intalnesc cu publicul din Medias.

Reactia publicului din seara aceasta imi da incredere ca ceea ce am facut pana acum nu este in zadar, este o recunoastere a muncii pe care am depus-o pana in acest moment.

Am prezentat cateva piese noi, in prima auditie, pentru a testa reactia publicului, si am fost placut surprins de felul in care aceste piese au fost primite.

In legatura cu proiectele de viitor, probabil ca urmatorul video clip va apare in cursul lunii iulie, iar albumul pe care il pregatim sper sa apara pe piata undeva pe la sfarsitul toamnei.

In ceea ce priveste prestatia actoriceasca, am luat o mica pauza de la teatrul de comedie, am terminat deocamdata si cu ,Baietii buni’, la care este posibil sa inceapa o noua serie in toamna.

Despre primirea, in aceasta seara, a titlului de texan de onoare, ma declar magulit de acest gest, insa fara sa stric placerea nimanui, sarbatoarea mea este intalnirea cu publicul meu’ a incheiat solistul.

Antonela Sofia BARBU