Cel mai nou accelerator video realizat de PROLINK Ð PixelView GeForce 7800 GTX este anuntat in Romania de reteaua Twister.

Noul produs apare pe piata pe fondul unui interes ridicat din partea utilizatorilor fata de primele implementari ale noului GPU nVIDIA GeForce 7800 GTX, acesta fiind proiectat pentru a raspunde optim viitorului sistem de operare Microsoft cu numele de cod "Longhorn", stabilind noi standarde in ceea ce priveste realismul imaginilor, calitatea, performanta si functionalitatea video.

Alaturi de efectele vizuale unice, producatorii spun ca acceleratorul lansat de Prolink ofera fiabilitate, stabilitate si o compatibilitate crescuta. Practic, noua generatie ofera performante video la care nimeni nu s-ar fi asteptat pana acum, apreciate de nVIDIA ca fiind de doua ori mai avansate fata de cele obtinute de seria 6800.

PixelView GeForce 7800 GTX foloseste Microsoft DirectX 9 Shader Model 3.0, are o interfata de memorie de 256 Mbit GDDR3 si o capacitate de 256 MB. Se conecteaza pe PCI Express, avand interfata SLI si iesiri video DVI si HDTV - oferind utilizatorului posibilitatea de a afisare a imaginii PC pe un televizor de mare rezolutie.