Dupa vanzarea tehnologiei antivirus RAV catre Microsoft, GECAD a dezvaluit noul produs software pe care il dezvolta: AXIGEN. Este vorba despre un nou server de e-mail pentru Linux, ce este disponibil pentru testare pe www.axigen.com.

AXIGEN ofera avantajele unei tehnologii rapide, sigure, are o arhitectura modulara si deschisa catre aplicatii externe, ceea ce permite administratorului de sistem sa aiba la dispozitie toate uneltele unui management eficient al mesajelor e-mail.

"Ne dorim ca AXIGEN sa fie folosit de cat mai multi specialisti, sa avem din partea acestora o parere obiectiva si cat mai multe sugestii, astfel incat sa corectam eventualele probleme si sa dezvoltam exact functiile ce sunt necesare utilizatorilor, spune Cornel Nita, business development manager.

Cei care testeaza AXIGEN acum vor beneficia de conditii speciale de achizitie dupa lansarea comerciala a produsului".

Perioada de Beta Testing va fi urmata de lansarea comerciala a produsului in toamna 2005. Dezvoltarea AXIGEN va fi continua atat prin adaugarea de functionalitati, cat si de noi produse sub aceeasi marca. "Vrem sa facem din AXIGEN un reper tehnologic mondial, conchide Radu Georgescu, presedinte al Grupului GECAD.

Vom investi masiv in urmatorii ani pentru a ne atinge acest obiectiv si pentru a dovedi, atat prin AXIGEN, cat si prin celelalte tehnologii, ca suntem unul dintre cele mai inovatoare grupuri tehnologice pe plan international".