Solistii aflati in voga inainte de 1989 revin in forta in grilele prosturilor muzicale.

Angela Similea, Catalin Crisan, Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu sunt doar cativa artisti din vechea generatie care au profitat de toleranta publicului pentru a se relansa in forta.

Cu cinci ani in urma, cand industria muzicala romaneasca a fost luata cu asalt de pustanii cantareti de muzica dance, solistii consacrati de muzica usoara se plangeau ca nu mai sunt bagati in seama de posturile radio sau de televiziune. Ei acuzau mass-media ca promoveaza doar muzica noua, de prost-gust, iar adevaratele valori sunt uitate.

Cantaretii se mai plangeau de faptul ca majoritatea caselor de productie nu mai sunt interesate de ei. Astfel, in lipsa unui contract ferm cu o casa de discuri, posibilitatea de a ajunge pe MTV sau Atomic TV era aproape nula. In prezent, valul dance se pare ca se indeapta spre final. Interpretii slagarelor de odinioara creeaza acum moda revenirilor in topuri.

NU PARUL VINDE ALBUMUL

Catalin Crisan si-a lansat un nou album, intitulat "Revino!". Interpretul si-a schimbat look-ul. Catalin si-a tuns parul si si-a lasat barba. "Stiu ca nu parul vinde albumul, insa am considerat ca este o miscare buna sa iti schimbi infatisarea. Unde mai pui ca nevasta mea are senzatii puternice de cand mi-am lasat barba", ne-a declarat solistul.

UN ALT DRUM

Angela Similea si-a lansat recent albumul "Lumea mea", realizat de Casa de Productie a lui Ovidiu Komornyk. Albumul contine piese noi, compozitii ale acestuia, dar si ale lui Marius Teicu, Marcel Dragomir, Viorel Gavrila, Mihai Onila. Pentru primul extras pe single, "Am viata mea", solista a filmat videoclip care ii are ca protagonisti pe actorii Monica Davidescu si Lucian Nuta.

Angela a afirmat ca este la inceputul unui alt drum. Compozitorul Ovidiu Komornyk a declarat, la randul lui, ca "Angela Similea vine cu un aer proaspat pe care mi l-a dat si mie".

VEDETE CU VARSTA

Spre deosebire de anii trecuti, cand aveam de-a face cu multi absolventi ai liceului din randul vedetelor, anul acesta doar trei VIP-uri sunt in febra examenelor de Bac: cantaretele Andra, Alina Sorescu si actrita din "Numai iubirea", Adela Popescu. Indiferent de rezultatele tinerelor la examene, prospetimea showbizului romanesc se afla in pericol.

Artistii care s-au lansat la varsta adolescentei au trecut acum de pragul majoratului. Se pare ca din urma nu mai vine nimeni. Anul viitor, Bacalaureatul va fi lipsit de stralucirea vedetelor. In ultima vreme, nu am mai avut parte de debutanti cu valoare care sa improspateze showbizul autohton.

Se pare ca ultimii "mohicani" ai muzicii romanesti sunt cele trei domnisoare care sustin zilele acestea examenele Bacalaureatului.