Un taximetrist sustine ca a vazut accidentul si povesteste cum Becali a mers prin stinga unui refugiu de tramvai si apoi l-a lovit pe pustiul Toma Savulescu. Urmeaza ca in aceste zile Politia sa finalizeze ancheta in cazul accidentului rutier comis de presedintele clubului Dinamo, Ioan Becali.

Sursa ziarului sustine: "Tot ceea ce va spun e adevarat. I-as putea avea martori pentru ceea ce va declar pe clientii care erau in masina la mine, la acea ora. Accidentul s-a petrecut la intersectia strazilor Rossini cu Barbu Vacarescu, nu in fata la Billa. Acolo e si un refugiu pentru tramvai.

Becali venea spre Dinamo, eu mergeam in sens invers. Totul s-a intimplat in fata ochilor mei. Baiatul a inceput sa treaca strada regulamentar, doua masini acordindu-i prioritate. Masina lui Becali a venit prin stinga refugiului, adica pe linia de tramvai, si nu l-a mai putut evita pe pusti".

A continuat: "Copilul s-a rostogolit de vreo trei ori pe linii, apoi s-a ridicat speriat si se tinea de spate. Becali, care purta ochelari de soare, a coborit si l-a urcat pe scaunul din dreapta. Din ceea ce am citit, Politia are alte date", a marturisit un taximetrist al firmei Cobalcescu.

"Ce a facut Giovanni atit de penal sa merite de la 2 la 7 ani? Va spun eu, n-a facut nimic extraordinar, dar doar pentru ca are numele de Becali vrea toata lumea sa-i faca rau. Si lui, si mie"

Gigi Becali, patron Steaua