Marti, ora 16.00. La capatul lui Mendeleev, aproape de Piata Amzei, se consuma prima zi de filmare a Nicoletei Luciu pentru „Lacrimi de iubire”. Ea asteapta sa fie machiata, sa se imbrace si mai citeste inca o data textul. Spune ca n-are emotii. „Am avut ceva probleme la repetitii, dar acum doar mai astept sa filmam, sunt foarte linistita”.

Langa ea sta Mihaela Barlutiu, pustoaica de 16 ani care are sanse sa ajunga destul de cunoscuta cu ajutorul acestui serial. Amandoua joaca fete rasfatate si nu tocmai de treaba. Nici una dintre ele nu e asa in realitate. Acasa TV nu a dezvaluit, deocamdata, detalii despre scenariu.

Cuminti numai in spatele camerei

Fata de felul de-a fi mai galagios pe care il au vedetele in genere, Nicoleta si Mihaela sunt foarte cuminti in public. Repeta replicile alaturi de Dan Bordeianu, apoi coboara in strada. Cateva indicatii de la Iura Luncasu, regizorul de la „Numai iubirea”, apoi se filmeaza. „Actiune!”, dar, imediat, „Stop!” Bordeianu are in mana un sandvis cam nelalocul sau, e inlocuit cu un hamburger.

Secventa nu e complicata. El se intalneste cu cele doua fete in fata unui bar „de fite”.

Discutie scurta, el pleaca pe motor, ele intra in bar. Nicoleta catre Mihaela: „Asta e, draga, ala de care-mi povesteai?”, cel putin neimpresionata de motoristul cu care tocmai vorbisera. Dupa trei duble, Iura e multumit, urmeaza aplauzele pentru Nicoleta, care tocmai a filmat prima ei secventa pentru „Lacrimi de iubire”. Pana la 200 de episoade mai sunt 40 de saptamani de filmare.

„Lacrimi de iubire” are avantajul principal ca se face cu bani mai multi decat „Numai iubirea”. Exista numai trei persoane care stiu suma exacta, informatie pazita cu strasnicie de urechile curioase ale presei. Regizorul s-a aratat multumit de ritmul de lucru.

„In prima zi de filmare a mers atat de bine incat am terminat mai devreme cu jumatate de ora”, spune acesta, aflat acum la a doua productie pentru Acasa TV. „Lacrimi de iubire” intra in grila postului la toamna.