Compania de finantare imobiliara MTS Leasing este intr-o situatie extrem de confuza.

Acuzata, in mai multe articole de presa, ca ar fi pus la cale o mare escrocherie cu banii clientilor, conducerea firmei, asigurata de doi germani, a plecat din Romania.

Mai mult, unul dintre partenerii MTS – firma Impact SA – a anuntat, intr-un comunicat oficial, ca a inregistrat intarzieri la plata contractelor finantate de catre MTS Leasing in ultimele doua luni si, ca urmare, a semnat noi protocoale cu banci si societati de credit.

Mai mult, in centrul scandalului s-a plasat si fosta directoare de Marketing al MTS Leasing, Andreea Raclea, despre care Ghiseul Bancar spune ca a declarat ca “MTS a intrat in blocaj financiar”.

Contactata de redactorii HotNews.ro, Andreea Raclea Andreea Raclea a pretins ca nu ar fi dat niciodata aceste declaratii.

Andreea Raclea ne-a declarat ca, in acest moment, MTS trece printr-un moment mai dificil din cauza unor parteneri de afaceri din Romania, care nu si-ar fi onorat obligatiile.

Ea a mai spus ca directorii firmei MTS, aflati acum in Germania, incerca sa remedieze situatia. Fostul director de marketing sustine ca nu este vorba despre o escrocherie, ci de o criza ce va fi remediata.

Contactat de Hotnews.ro, un agent de vinzari al MTS Leasing ne-a declarat, sub protectia anonimatului, ca sediul firmei este sigilat in acest moment, si ca absolut nimeni nu stie ce se va intimpla cu firma.

Nici un oficial al MTS Leasing nu a putut fi contactat de reporterii Hotnews.ro