Dupa victoria de sambata, echipa CFR Cluj a plecat cu mari sperante la Bilbao, unde spera ca astazi sa reuseasca o calificare istorica in Cupa UEFA Intertoto. Clujenii au decolat ieri dimineata spre Spania cu un lot de 19 jucatori, singurele absente in echipa condusa de Dorinel Munteanu fiind Marginean si Turcu.

La ultimul antrenament desfasurat la Cluj, joi seara, Munteanu a pus accent pe aparare, dar si pe pregatirea contraatacurilor pe flancuri. El a marturisit ca va pune un accent deosebit inaintea meciului pe pregatirea psihologica a elevilor sai pentru ca acestia sa nu se intimideze cand vor va piept cu infernul de pe San Mames. Meciul retur cu Athletic Bilbao va incepe diseara, la ora 22.00.

Dupa cum se stie, in meciul tur, jucat sambata trecuta, la Cluj, elevii lui Munteanu au invins cu 1-0 gratie golului reusit de Tilinca. Dupa rezultatul din tur romanii se pot califica chiar si in cazul unui egal sau a unei infrangeri, cu conditia ca aceasta sa fie doar la un gol diferenta. CFR Cluj va beneficia pe San Mames si de sustinerea catorva fani.

Un microbuz cu suporteri clujeni au plecat joi spre Spania, insa se asteapta ca acestora sa li se adauge un numar mare de romani stabiliti in Spania. Daca se va califica in turul III a Cupei UEFA Intertoto, Clujul ar putea intalni invingatoarea dintre St. Etienne si Neuchatel Xamax.