La putin timp de la revenirea belarusului, folosit titular in primul amical, portarul Martin Tudor a parasit gruparea din Ghencea, urmind sa ajunga la CFR Cluj.

Seria despartirilor continua la Steaua. Dupa ce Dorinel Munteanu a ales CFR Cluj, Martin Tudor (foto), un alt component de baza in returul pe muchie de cutit al „ros-albastrilor“ a parasit gruparea din Ghencea. Cel mai probabil, cu aceeasi destinatie, CFR Cluj. Aflat la sfirsitul contractului cu Steaua, portarul a parasit, vineri dimineata, cantonamentul de la Kaprun (Austria).

„Aveam o intelegere cu Tudor, ca, in cazul unei oferte mai bune, sa il lasam sa plece. Se pare ca aceasta oferta a venit. Asta este situatia“, a precizat presedintele executiv din Ghencea, Mihai Stoica, care insa are o viziune proprie asupra modului in care ar fi trebuit sa se desfasoare despartirea: „Ma asteptam ca Tudor sa termine perioada de pregatire alaturi de noi“.

Pe de alta parte, Mihai Stoica a subliniat faptul ca postul nu va ramine descoperit: „Cit de curind va fi achizitionat un alt goalkeeper“. Pina cind se va intimpla acest lucru, fiind cunoscuta campania slaba de achizitii a „ros-albastrilor“ din aceasta vara, rezerva de portar este juniorul de 17 ani, Cezar Lungu.