Protestele suporterilor prin intermediul Internetului au devenit la moda si in Romania. Dupa ce acum cateva zile fanii formatiei FC National au inceput un protest impotriva patronului Gino Iorgulescu, acum a a venit randul stelistilor sa ceara demisia celor din conducerea clubului. Pe site-ul www.afaradinghencea.

ro, fanii campioanei cer "plecarea imediata din Ghencea a lui Gigi Becali (foto), care pateaza zi de zi culorile ros-albastre, istoria si traditia echipei".

"Noi, supoterii celei mai titrate si mai iubite echipe din Romania, Steaua, profund dezamagiti si dezgustati de atmosfera din jurul echipei noastre favorite, initiem acest protest fata de cel care conduce momentan clubul nostru! Ne-am saturat sa traim cu teama ca am putea fi agresati fizic de garzile de corp ale unui individ care intelege sa se impuna prin forta pumnului, bagat in gura tuturor

celor care indraznesc sa il conteste! Asta in conditiile in care respectivul pretinde ca este un crestin desavarsit...", noteaza site-ul.

De asemenea, suporterii ros-albastri nu-l iarta nici pe MM Stoica: "Ne-am saturat de cel care mentine in functie un presedinte executiv care a lovit cu pumnul un suporter stelist chiar pe stadionul Ghencea! in orice tara civilizata, respectivul ar fi fost imediat dat afara sau si-ar fi prezentat demisia de onoare! Nu pentru a "face pe plac presei", ci pentru a da dovada de un ultim strop de

demnitate in fata suporterilor Stelei!".