"Carcotasul" Mihai Gainusa, pus pe sotii si ironii in "Cronica" de la Prima TV, a tratat cu responsabilitate indatoririle de sot si va deveni tata. Ioana, "jumatatea" conjugala a lui Mihai, va aduce pe lume, in luna octombrie, o fetita ce va fi botezata Eva. Gainusa nu a reusit sa-si tina promisiunea pe care o facea in vara anului trecut, la nunta lui cu Ioana petrecuta la Crowne Plaza.

Pe atunci, el spunea ca nu se gandeste sa mareasca prea repede numarul membrilor familiei si ca, in orice caz, il va astepta pe colegul si nasul lui de casatorie, serban Huidu, sa actioneze primul. Iata ca dupa doar ceva mai mult de un an, Gainusa i-a "luat fata" nasului si va deveni in aceasta toamna tatic. "Ca sa am copii, trebuie mai intai ca nevasta-mea sa nasca.

si ca sa nasca, trebuie sa ramana insarcinata. Nu recunosc nimic", a incercat sa se eschiveze initial Gainusa de responsabilitate. Pana la urma, cuprins de seriozitatea specifica viitorilor parinti, el a recunoscut spasit ca informatia noastra e adevarata. "Ioana va naste in octombrie, ne-a declarat el. Va fi o fetita pe care ne-am gandit sa o botezam Eva.

Ne-am apucat sa cumparam cate ceva, carucior, mobilier pentru camera micutei, dar mai e timp sa le luam pe toate". Nasterea se va petrece, cel mai probabil, "pe cai naturale", iar viitorul tata, desi "se tine" calm, are deja o vibratie paterna in glas. Mai ramane de vazut daca Gainusa se va tine de cuvant, totusi, in privinta nasului de botez al primului nascut.

Acesta ar trebui sa fie, conform promisiunii facute la nunta lui, inevitabil, serban Huidu.