Tot romanul stie ca Raluca de la formatia "Bambi" a pus capat relatiei cu fotbalistul Nicolae Mitea. Daca pana nu de mult lucrurile stateau pe roze intre cei doi porumbei, ruptura s-a produs brusc. Si pentru putina publicitate in plus, cei doi au decis sa-si spele rufele in public. Fotbalistul a declarat ca Raluca s-a suparat pe el pentru ca nu are timp si pentru ea.

Un factor in plus ar fi si ca parintii Ralucai au ceva impotriva lui. Aceasta declaratie l-a suparat pe tatal fetei, care a spus ca nu a avut niciodata nimic cu Mitea, ba, din contra, ii facea o deosebita placere sa-i urmareasca meciurile la televizor. Nici Raluca nu s-a lasat mai prejos si a declarat ca nimic din ce a spus fostul iubit nu este adevarat.

Sunt insa tot mai multe zvonuri ca artista a pus capat legaturii din cauza aventurilor amoroase pe care Mitea le avea cu diverse domnisoare. Potrivit revistei "X Magazin", fotbalistului ii cam fugeau ochii (si nu numai) dupa reprezentantele sexului frumos. Raluca infirma aceste zvonuri. "Nu cred ca asa stau lucrurile. Au fost multi oameni care mi-au spus ca se intalneste cu una sau cu alta.

Dar sunt convinsa cu nu era asa", a spus Raluca.

Platea si partea Denisei

Mitea a mai declarat ca "cea mai mare greseala a mea a fost cand am acceptat ca Raluca sa vina cu sora ei la Amsterdam. Cred ca sunt singurul barbat din lume care a acceptat sa se intalneasca nu numai cu iubita lui, dar si cu sora acesteia. Era mai bine sa nu fi venit aici si Denisa.

Acum, ea zice ca nu-i plac fotbalistii, dar ce a cautat la mine la antrenamente? Toata lumea de acolo credea ca vine sa agate fotbalisti de la Ajax. S-a laudat cu Daniel de Ridder, ei bine, colegul meu nu este si nu a fost interesat de Denisa". Si colac peste pupaza, Mitea a mai fost nevoit sa-i plateasca si Denisei drumurile pana la Amsterdam.

Asa ca, in doi ani, fotbalistul a fost nevoit sa scoata din buzunar nici mai mult, nici mai putin decat 10.000 de euro numai pentru biletele de avion. Videoclipul fetelor de la "Bambi" l-a mai costat inca 2.000 de euro. Cazarea? Inca 1.000 de euro saptamanal. Cadourile pentru iubita sa l-au mai "usurat" de vreo 5.000 de euro. Totalul? Peste 30.000 de euro, bani aruncati in vant.

Ramas cu buza umflata. Mitea s-a hotarat sa dea totul uitarii. "Eu tin la ea, dar nu mai are nici un sens aceasta relatie. Gata, s-a terminat si o voi uita. S-a vorbit mult despre dormitorul meu personalizat cu pozele Ralucai. Sunt cateva tablouri pe care nu eu le-am facut, asa cum a spus ea, ci chiar iubita mea. Nu le-am aruncat inca, pentru ca nu ma deranjeaza.

Dar poate o voi face cand revin din cantonament", a declarat Mitea, intors la Amsterdam. Sunt zvonuri ca de fapt cei doi nu s-au certat, dar au luat exemplul vedetelor din afara si au facut tot acest circ de dragul publicitatii. Daca lucrurile stau intr-adevar asa, sa le fie rusine. Iar daca ruptura s-a produs pe bune, le dorim numai bine si mult noroc in amor cu viitorii parteneri.