Un reporter al Antenei 1, care incerca sa afle amanunte despre anexele financiare ale fotbalistilor stelisti, a fost injurat ca la usa cortului la telefon de Gigi Becali. Patronul Stelei, fost candidat la Presedintia Romaniei si aspirant la un loc in Parlament, s-a dezlantuit intr-un recital grotesc de mizerii verbale, care a durat 5 minute!

Va avertizam ca inregistrarea este socanta si nu e recomandata copiilor sub 18 ani sau persoanelor sensibile!

"Sa mi-o suga toti muncitorii de la Antena 1"

Reporter: Subiectul se referea si la o poveste cu anexele jucatorilor, contractele la anexele contractelor jucatorilor si vroiam sa va intreb date legat de prima parte, legat de amendamente. Ce veti face?

Gigi Becali: Legat de prima parte, imi sugi p... tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi. Asa sa scrii, da!? Asa sa spui, minca-mi-ati p.... Baga-mi-as p... in toata Antena voastra. Da? Inregistreaza.

Baga-ti-ai p... in ma-ta si baga-mi-as p... in toata familia lui Dan Voiculescu si a ta si la toata Antena 1. Baga-mi-as p... sa-mi bag in toata familia voastra de zdrente. F...-va neamu-n gura sa va f... Imi sugeti p... voi toti, in frunte cu Dan Voiculescu, da?

Reporter (calm): Domnu' Becali, imi cer scuze...

Gigi Becali: Imi sugi p... tu, baga-ti-ai p... in ma-ta! Baga-mi-as p... in familia voastra, f...-va mortii-n gura de zdrente si de hoti.

Ba, ce p... mea vreti, ba, comunistilor, f...-va neamu in gura sa va f... Ba, imi sugeti p....! Uite asa sa-i spui lui Dan Voiculescu si lui Oancea, si lu' toata Antena 1 de stiri a voastra, si sa-mi bag p... in toti mortii vostri!

Reporter: Nu stiu de ce sinteti asa suparat. Daca puteti sa-mi raspundeti, eu v-am intrebat politicos si civilizat.

Gigi Becali: Pai, tu esti politicos si civilzat si eu iti spun: imi sugi p... tu si Dan Voiculescu. Scrie la Antena 1, acolo: imi sugi puncte-puncte Dan Voiculescu, tu si toata Antena 1. Si sa-mi bag p...-n toti mortii vostri si-n toti mortii lu' Dan Voiculescu.

Reporter: Dar de ce ma injurati, domnule Becali ? Eu nu am nici o treaba cu dumneavoastra.

Gigi Becali: Ca sa-mi bag p...-n ma-ta. Da-te ca-mi bag p...-n ma-ta si tie, da?

Reporter: Dar de ce ma injurati, eu nu v-am injurat?...

Gigi Becali: Ca vreau sa-mi bag p...-n ma-ta, d-aia! Tu nu ma-njuri, da' eu imi bag p...-n ma-ta!

"Eu nu sint civilizat. Vreau sa-mi sugi p..."

Reporter: Dar eu vreau sa fiu politicos...

Gigi Becali: Da' ce, sa-mi sugi p...! Eu nu vreau sa fiu civilizat, ca eu nu sint civilizat. Vreau sa-mi sugi p....

Reporter: Dar eu asa aveam impresia, ca sinteti civilizat.

Gigi Becali: Da' eu nu sunt civilizat. Mie-mi place sa-mi sugi p... tu cu Dan Voiculescu, da? Sa va dau la m...! Baga-mi-as p...-n mortii vostri sa-mi bag, zdrentele naibii de zdrente. Scrieti, dati ce vreti voi, nu vedeti ca ma lupt cu voi.

Voi aveti televiziune, trust de presa si eu ma lupt fara nimic. Si tot imi sugeti p..., nu vedeti ca am procente mai multe ca voi la partid, f...-va-n gura sa va f..!

Reporter: Dar eu nu am nici o treaba cu politica, eu sunt strict pe partea economica.

Gigi Becali: Pai strict pe partea economica, imi sugi p... pe partea economica direct. Asa-mi sugi p.... Pai, tu o sa zici ce-ti spun eu, f...-te-n gura sa te f..! Pai, ce, voi ati dat la Antena 1 ceva cu mine, opiniile mele, ati dat tot timpu' la dusmanii mei. Ati dat vreodata ceva ?

Reporter: Pai, eu nu am treaba nici cu partea sportiva.

Gigi Becali: Pai, nici n-ai! Ce, o sa te lase pe tine aia, Oancea, sa dai ceva cu mine, ce spun eu, opinia mea? O sa dai ce vrei tu! Asa ca, daca o sa dai ce vrei tu, da acuma ce-ti spun eu : sugi p... tu si Dan Voiculescu, si cu Oancea!

Reporter: Va dati seama ca nu ne da voie nici CNA-ul sa dam asa ceva.

Gigi Becali: Da' de ce sa nu dai? Pai, sugi, inseamna ca sugi o bomboana, intelegi? Si p... puneti puncte-puncte, intelegi?

Puncte-puncte, sugeti p..., puncte-puncte, tu, Dan Voiculescu, Oancea si toata Antena voastra 1! Si puneti puncte-puncte in mortii vostri, toata Antena 1 si tot trustu' de presa a lu' Dan Voiculescu.

Reporter: Domnule Becali, dumneavoastra poate sinteti suparat si poate aveti motivele dumneavoastra...(intrerupt)

Gigi Becali: Da' nu, ma distrez cu tine, ca mi se rupe p... de tine!

Reporter: Dar nu e vorba de asta.

Gigi Becali: Da' ce, eu ma supar pentru tine? Ma baiatule, daca m-as supara pentru toti fraierii ca tine as ajunge la balamuc. Da-mi place ca ma distrez si ma exprim, sa-i dau la m... lu' Voiculescu!

Reporter: Eu chiar voiam sa va-ntreb o chestiune serioasa.

Gigi Becali: Si eu foarte serios. Stii ce serios mi-ar place sa-mi suga p... Voiculescu mie, acuma!

Reporter (calm): Asta e razboiul dumneavostra, eu n-am nici o parte in el.

Gigi Becali: Da' n-are el razboi cu mine! Cu cine se razboieste el, baga-si-ar p...-n ma-sa! Pai, cu cine se razboieste? Cu doua nepoate si cu doua fete si cu...p... mea, si cu doi socri. Si cu doi cuscri. Sugia-mi-ar p..., cu ce se razboieste el cu mine?

Reporter: Eu v-am intrebat pur si simplu...

Gigi Becali: Baga-mi-as p...-n ma-sa daca-l iert io pe asta! Daca n-am sa-l distrug io p-asta, pe zdreanta asta! Uite-asa, ca eu n-am televiziune, n-am nimic! Baga-mi-as p...-n familia lui sa-mi bag!

Reporter: Domnule Becali, acuma dumneavostra considerati ce vreti despre patron, despre ce doriti. Eu v-am intrebat o chestiune punctuala.

Gigi Becali: Da, da, pai, eu vreau economic! Pai, eu vreau economic. Ca sa nu mai dau bani la femei, sa-mi suga p... Voiculescu!

Reporter: Domnu' Becali, eu chiar va intrebam serios de o problema pusa de domnul Sebastian Bodu de la ANAF. V-am cerut o reactie. Asa mi se pare corect.

Gigi Becali: Pai, reactia mea este ca Dan Voiculescu sa mi-o suga. Si cu Oancea. Oancea sa o suga primu' si pe urma Voiculescu sa se uite!

Reporter: Domnu' Becali....(intrerupt)

Gigi Becali: Hai, dati-va-n p... mea! Gata, ca m-am distrat cu tine. Baga-mi-as p...-n familia voastra! Hai, ciao!