Noile desktop-uri de la Dell, Dimension 5100 si 9100, ofera performante ridicate intr-un design nou cu o facilitate noua de racire si emisii de zgomot foarte scazute.

Dimension 5100 dispune de optiuni grafice si performante de exceptie, pe cand Dimension 9100 depaseste barierele performantelor obisnuite dispunand de cele mai rapide procesoare dual-core precum si de un plus de expandabilitate. Aceste sisteme sunt solutii ideale pentru IMM-uri sau utilizatorii casnici.

Dimension 5100 dispune de procesor Intel Pentium cu tehnologie Hyper Threading, memorie DDR2 SDRAM, o calitate grafica de exceptie prin Intel Grapgics Media Accelerator 950 sau carduri video PCI Express, suport USB 2.0 si cititor de card media 9-1, toate la un pret foarte avantajos.

Noul Dimension 9100 ofera tehnologii de ultima generatie inclusiv PCI Express, sistemul de operare Microsoft Windows la alegerea utilizatorului, memorie DDR2 SDRAM si noul procesor Intel Pentium D 840 (3.2GHz, 2x1MB L2 cache, 800MHz FSB) cu tehnologie Dual Core.

Aceste imbunatatiri permit utilizatorilor sa sporeasca productivitatea, calitatea grafica si a aplicatiilor multimedia.