Cind au ajuns la teren, pe stelisti ii astepta o surpriza neplacuta: gazonul nu era trasat. Polonezii care venisera de la 80 de kilometri s-au enervat: "Unde sint liniile, asta e un meci de Liga Campionilor, intre doua echipe mari! Asa ceva nu se putea intimpla in Polonia!", i-au reprosat organizatorului Radu Matasareanu.

Meciul a debutat cu o intirziere de 10 minute. Stelistii au inceput tare si, dupa 54 de secunde, Victoras Iacob bifa prima reusita, dupa o ezitare a portarului Majdan.

Elevii lui Protasov s-au stins treptat si numeroasele greseli la constructie le-au dat posibilitatea polonezilor sa echilibreze disputa si sa egaleze prin Frankowski, scapat pe dreapta dintr-o pozitie suspecta de ofsaid (25).

Dupa ce a primit galben in minutul 33, Paraschiv a fost eliminat chiar inainte de pauza, pentru o intrare dura la nigerianul Uce Kalu. La reluare, Steaua nu a jucat in inferioritate, fiind introdus Keca. Si Nesu a fost trimis mai devreme la vestiare (72) dupa un fault la acelasi fotbalist.

In repriza a doua, polonezii au construit mai mult, iar Steaua a jucat pe contraatac. Asa s-s-a marcat si golul victoriei: pasa lunga Ogararu, Dica a deviat, iar Cristea l-a driblat pe portar si a inscris (77). Dupa 5 minute, polonezii au ratat un penalty, Frankowski tragind in bara.

In minutul 88 a fost eliminat si Klos pentru un fault dur la Lovin.

STEAUA - WISLA CRACOVIA 2-1

Au marcat: Iacob (1), Cristea (77) / Frankowski (25)

STEAUA: Hamutovski - Ogararu (cpt.), Ghionea, Baciu, Nesu (72 Balan)- Nicolita (68 Dinita), Paraschiv (46 Keca), Lovin, Bostina - Dica (78 Simion), V. Iacob (71 Cristea). Antrenor Oleg Protasov

WISLA: Majdan - Baszczynski, Klos (88 Ekwuene), Kowalczyc (70 Kokoska), Stolarczyk - Uce Kalu, Sobolewski, Golosz (46 Cantoro), Zienczuk (46 Paulista)- Kuzba, Frankowski. Antrenor Jerzy Engel

--------------------------------------------------------------------------------

NEMULTUMIRE

"Buzunare goale!"

Jucatorii Stelei nu si-au primit nici pina acum prima cuvenita pentru cistigarea campionatului

Mariana Podeanu

"Fiecare dintre voi va primi cite 10.000 de dolari daca veti cistiga campionatul", si-a anuntat Gigi Becali fotbalistii inaintea ultimelor etape ale campionatului.

Suma promisa initial fusese de doua ori mai mare, dar patronul a micsorat-o dupa ce a cheltuit bani grei pentru bonusurile cuvenite jucatorilor in urma eliminarii Valenciei.

De la finalul sezonului a trecut mai bine de o luna. Dar stelistii n-au incasat deocamdata nici un sfant! "Sintem fiii ploii! Nu stim ce se va intimpla", s-a plins unul dintre ei, intr-o convorbire cu un amic din tara.

Aflati acum in Austria, majoritatea ros-albastrilor tin legatura cu prietenii din Romania pentru a afla daca problemele lui Gigi Becali cu autoritatile se vor rezolva.

"E ceva adevarat cu nea Gigi? Chiar are necazuri cu Parchetul?", isi intreaba ei cunostintele, carora le-au marturisit ca patronul nu le-a mai dat nici macar diurne pentru stagiul de la Kaprun: "N-am mai vazut asa ceva de ultima data cind am fost in Cipru, cu nea Piti. Atunci am avut 200 de euro".

Pe linga primele de campionat, unii dintre stelisti mai au de primit si rate contractuale, neachitate de 4 luni!