In aceasta perioada BCR ASIGURARI este alaturi de sinistrati si de familiile greu lovite de furia apelor in urma inundatiilor care au afectat aproape intreaga tara. In linie cu atitudinea Grupului BCR, inca de la infiintare, reactionand cu promptitudine, BCR ASIGURARI a sustinut intotdeauna eforturile comunitatilor locale in situatii critice.

Astfel, primele transporturi de ajutoare organizate si finantate de BCR ASIGURARI vor pleca in aceste zile in judetele Bacau si Vrancea, care sunt cele mai greu incercate de inundatiile produse la inceputul acestei saptamani.

Aceste transporturi vor fi insotite de reprezentantii BCR ASIGURARI si vor contine alimente si obiecte de prima necesitate (apa, conserve, paine, paturi etc.) pentru sprijinirea autoritatilor locale in efortul lor de a acorda primul ajutor sinistratilor.

In zilele ce urmeaza implicarea BCR ASIGURARI in ajutorarea sinistratilor se va face simtita prin organizarea si finantarea si altor transporturi de ajutoare, toate acestea urmand a fi directionate in primul rand spre acele zone din tara unde s-au inregistrat pagube catastrofale ca urmare a inundatiilor.