Viorel Duru, directorul Departamentului Licente din cadrul FRF, a anuntat ca incepand cu editia 2005-2006 a Diviziei A accesul spectatorilor in tribunele fara scaune ale stadioanelor va fi interzis, se arata intr-un comunicat al federatiei. Duru a trimis tuturor cluburilor din prima divizie o circulara prin care atentiona asupra noilor reguli.

"Incepand cu sezonul 2005-2006, la meciurile internationale si la cele din Divizia A cu grad ridicat de risc se va pune in vanzare un numar de bilete egal cu 90 la suta din capacitatea locurilor pe scaune din tribune.

Pe stadioanele unde tribunele nu sunt prevazute in totalitate cu scaune va fi pus in vanzare un numar de bilete echivalent cu numarul locurilor pe scaune existente, iar in tribunele fara scaune nu va fi permis accesul spectatorilor", se arata in circulara Departamentului de Licente a FRF.

In aceeasi ordine de idei, cluburilor le-a fost reamintit faptul ca numarul minim de locuri pe scaune pe stadioanele care gazduiesc partide din Divizia A este de 7.000.