''Romania, in finala Campionatului Mondial''. Acesta ar fi fost titlul in 1994, daca acum 11 ani Romania ar fi trecut de Suedia si apoi ar fi batut Brazilia in semifinalele CM 1994, asa cum tricolorii au facut-o sambata seara la Timisoara.

Gica Hagi, Gica Popescu, Miodrag Belodedici, Florin Raducioiu, Adrian Ilie, Ionut Lupescu, Viorel Moldovan si alte nume mari au trecut in Seara Campionilor de vedetele Braziliei, cu 4-1, intr-un meci frumos, destins, de spectacol. Hagi a fost schimbat spre finalul primei reprize, dar a reintrat pe teren, in ultimele minute ale partidei.

Golurile Romaniei au fost marcate de Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Ionut Lupescu si Miodrag Belodedici.

Spectatorii i-au fluierat copios pe arbitrii meciului (la centru Ion Craciunescu), dupa ce acestia i-au fluierat de trei ori in off-side pe fotbalistii brazilieni.

Fanii olteni, prezenti in numar de cateva zeci pe stadion, au fost singurii care au stricat atmosfera, nepierzand ocazia sa arboreze un banner pe care scria "Gica Popescu, pentru noi nu mai existi". "So what?", ar spune englezul, vis-a-vis de acest banner ca nuca in perete...

Anghel Iordanescu a declarat dupa meci ca "le multumesc acestor baieti minunati, care si in aceasta seara au adus bucurie romanilor. Scopul nostru a fost sa adunam bani pentru oamenii incercati, care sunt multi - ma refer la inundatiile din tara. Multumesc publicului minunat de la Timisoara si lui Gica Popescu care a facut posibil ca acest meci sa fie posibil dupa 11 ani."

Gica Hagi a afirmat ca "din pacate nu mai avem conditia fizica de alta data, insa am aratat ca stim si am stiut fotbal si ne-am meritat locul din fotbalul mare".