Societatea germana MTS Leasing a intrat de ieri sub administratie judiciara. Deoarece firma familiei Metzen se afla in incapacitate de plata, justitia germana a dispus numirea unui administrator judiciar. Aceasta masura confirma dezvaluirile facute de "Romania libera" in legatura cu escrocheria imobiliara prin care au fost pacaliti sute de romani. Conform unor surse judiciare, pe 6 iulie a.c.

patronii MTS Leasing au depus in instantele germane o cerere de insolvabilitate. Dupa numirea administratorului judiciar, activitatea societatii s-a blocat total: nu se mai fac plati, nu se mai onoreaza contracte si nici nu se mai incheie altele noi. Daca intr-un interval de 15-21 de zile Matthias Metzen nu obtine capitalul necesar onorarii contractelor, atunci firma este declarata in faliment.

Conform unor surse, in contabilitatea MTS Leasing au fost descoperite mai multe facturi emise si platite pentru aceleasi lucrari. In tot acest timp la sediul firmei din Voluntari zeci de clienti pacaliti continua sa vina zilnic pentru a solicita rezilierea contractelor.