Nicoleta Luciu, Paula Seling si Andreea Marin merg pe ascuns la saloane de tratamente pentru a-si remedia imperfectiunile.

Divele adorate de public incearca sa scape de imperfectiunile cu care le-a pricopsit natura. In fata telespectatorilor ele apar ca scoase din cutie, insa putini oameni stiu de micile defecte ale vedetelor.

SE TRATEAZA CU LASERUL

Nicoleta Luciu are picioarele invadate de varice si de vase de sange sparte. Nicoleta viziteaza noaptea o clinica dermatologica de pe bulevardul Magheru. Pentru a scapa de problema, vedeta Pro trebuie sa suporte in jur de sase-sapte interventii cu laserul. Daca nici aceasta solutie nu va da rezultate, cantareata va apela la bisturiu.

SUNT GENETICE

Inesteticele dungulite violacee au aparut probabil din cauza faptului ca vedeta Playboy a stat mult timp in picioare la emisiunea lui Teo. Ele nu pot fi inlaturate cu medicamente pentru ca problema are componenta genetica, iar Nicoleta le mosteneste probabil de la mama ei.

Pentru a preintampina aparitia varicelor, cei care practica meserii unde se sta mult in picioare trebuie sa poarte ciorapi elastici pentru a presa vasele dilatate si pentru a imbunatati circulatia in vene. Solutia nu i se potriveste insa Nicoletei. Picioarele ei puternic bronzate aduc audienta emisiunii Teo doar cu pielea la vedere.

PAULA SELING ISI ASCUNDE CELULITA

Paula Seling se lupta cu celulita. Din aceasta cauza, ea nu obisnuieste sa isi dezveleasca picioarele. Chiar si atunci cand se imbraca in fusta cantareata prefera ca lungimea aceasteia sa depaseasca genunchiul. Pentru a scapa de coaja de portocala, Paula viziteaza, tot noaptea, un salon de cosmetica. Acolo se supune unui tratament intens pentru eliminarea stratului de grasime.

ANDREEA, COAPSE DE HANDBALISTA

Andreea Marin face vizite nocturne la sala de gimnastica. Ea petrece ore intregi pe bicicleta mecanica pentru a micsora circumferita coapselor. Ambitioasa, vedeta de televiziune, stie ca un trup fara cusur ii aduce un bonus deloc de neglijat pe plan profesional. In tinerete, Andreea a practicat handbal, sport ce favorizeaza dezvoltarea stratului adipos de pe coapse.