Deci exista unele fete predestinate sa mearga noaptea in camerele de hotel ale barbatilor, in special daca acestia sint turci, au in jur de 45 de ani si au bani sa-si ia camere la „Howard Johnson“. Asadar, sa alcatuim mai intii, la intimplare, o lista scurta de predestinate: Daniel@ Györfi, Anamaria de la Demmo, Doinita de la Spicy, Lavinia de la Spicy si, sa zicem, Diana Cordeanu.

Buun, acum sa extragem din lista o cistigatoare. Ia sa vedem, ia sa vedem, sa fie Daniel@, sa fie Diana? Sa fie, sa fie… aaaa… Sa fie Anamaria de la Demmo si gata. Perfect. Si acum sa rascolim usor, usurel, sa n-o sculam, istoria recenta. Vom afla ca, acum vreo saptamina, pe la orele unu din noapte, Anamaria a incercat sa treaca pe usa hotelului „Howard Johnson“.

Usor arogant, cu pletele in vint si avind intentia usor parsiva de a ajunge in camera – si acum amintiti-va introducerea acestui text – unui turc de 45 de ani, cu bani. Bodyguarzii de la usa, baieti cu nas fin, ce sa mai zicem, au mirosit scopul vizitei tinerei duduci, drept care au instiintat-o scurt ca nu merge nicaieri in hotel daca nu lasa copie dupa buletin. Scandal.

Aia, nimic, copie dupa buletin si basta. Scandal. Aia copie dupa buletin si pace. Intr-un final, a iesit turcul si si-a recuperat vizitatoarea nocturna. Contra unei copii de pe buletinul ei, evident.

De cind am aflat toate astea, noi ne-ntrebam continuu, ca prostii: la ce bun ditamai tambalaul pe care vi l-am povestit si de ce trebuia sa se mai deranjeze omul ala s-o salveze pe Anamaria de bodyguarzi din moment ce, oricum, a trimis-o acasa pe la 3 noaptea? Dupa ce, evident, i-a aratat colectia lui de ciubuce.