Ai perfecta dreptate, fonduri sint cu duiumul ... Explica asta sfertului din populatia Romaniei care traieste cu 23.000 ( pe stilul vechi ) sau mai putin pe zi, si explica-le din ce cauza Diana Mocanu este obosita la 24 de ani, si pe chestia asta primeste approx. $1000/luna de la statul roman.

Nu urmaresc de loc sa-i minimizez meritele, o respect, tot ce a realizat a fost munca ei, dar nici nu pot sa inteleg traducerea acestui respect in gologani pe care noi toti ii scoatem din buzunar.

Tu cam citi ani de munca cinstita ar trebui sa aduni si la ce salariu ar trebui sa platesti impozitele in toti acesti ani, pentru ca sa te bucuri de o pensie de acelasi nivel din partea aceluiasi stat ? E pe acelasi loc cu Cindy Crawford, care vine sa adune bani pentru copii cu leucemie si cere 70,000 de lire pentru asta.... Mersi...

Daca toti se bat cu pumnii in piept cu ce au facut ei pentru tara, din patriotism, dragoste de neam si glie, etc., de ce la sfirsit se lamenteaza ca statul nu le da nimic ? La o alta scara de marime, e tot mentalitatea de asistat social care o anumita parte a Romaniei o practica de zor.

L-ai vazut pe campionul nostru la sah, ala de s-a lasat de liceu ca sa-si indeplineasca visul ? L-ai auzit cerind ceva ? I-ai auzit pe olimpicii de la matematica, fizica, informatica, chimie, etc. plingindu-se de sumele derizorii care le iau, in comparatie cu minunatii nostrii sportivi ? Eu personal i-am auzit doar ca vor sa plece din tara asta, si nu-i condamn.

Ce-i drept, au IQ-ul mai mare decit numarul de la pantof ...

nutz