Casatorita de 12 zile, Paula Seling isi doreste un copil mai mult ca niciodata. Cantareata spune ca rugaciunile i-au fost ascultate si ca a intalnit sufletul-pereche: Radu Bucura, baterist in trupa Danei Nalbaru. Povestea celor doi are accente de telenovela.

Au avut o relatie acum opt ani, s-au despartit, s-au reintalnit, iar dupa doua saptamani si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt si s-au casatorit in secret, luand prin surprindere pe toata lumea.

EVZ: De unde atata curaj sa te casatoresti?

Paula Seling: Am simtit ca nu putem trai unul fara celalalt si, pur si simplu, s-a intamplat.

Cum v-ati cunoscut?

Acum opt ani, la un spectacol la Navodari. Eu cantam intr-o trupa, la fel si Radu. Am fost o perioada impreuna, insa distanta ne-a despartit, pentru ca eu eram in Baia Mare, iar el in Brasov. De curand ne-am reintalnit si, dupa doua saptamani, ne-am casatorit.

Ati luat prin surprindere pe toata lumea.

Chiar si pe noi. Eu nici nu ma gandeam sa fac pasul asta inainte de 30 de ani, el nici atat. Si totusi, s-a intamplat. Parintii si prietenii au fost foarte surprinsi. La cununia civila am fost noi si cei mai buni prieteni ai nostri, care n-au stiut nimic pana in momentul in care am intrat in primaria din Brasov.

Nu ti-e teama ca ai facut un gest pripit?

Intotdeauna am facut ceea ce am simtit. In acest moment nu ma indoiesc de decizia pe care am luat-o. Pe zi ce trece e mai frumos si mai bine si avem senzatia ca suntem suflete-pereche. De cand ma stiu imi doream pe cineva ca el, iar rugaciunile mi-au fost ascultate. As dori ca ceea ce mi s-a intamplat mie sa se intample oricarei femei din lume.

Ce urmeaza?

Vom face ceremonia religioasa si o petrecere, pentru ca parintii nostri de-abia asteapta.

Copii, in curand?

Este pentru prima data in viata cand imi doresc un copil mult de tot. Si o sa se intample, insa nu vreau sa fac planuri... Deocamdata ne dezmeticim amandoi.

Te va insoti in Franta, unde lucrezi la noul album?

Imi doresc asta, desi are si el foarte multe proiecte aici. Nici nu vreau sa ma gandesc la perioadele in care vom sta despartiti. Daca stam separati mai mult de o ora e deja destul de grav.

Distanta va fi un impediment in relatia voastra?

Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi. Trebuia sa plec pe 15 august, dar am amanat putin. Vom face tot posibilul sa petrecem cat mai mult timp impreuna.

Paharul are si o parte plina. Vei scoate primul album pe piata din strainatate.

Asa e. Sunt pe ultima suta de metri cu noul album, care va fi lansat in toamna. E primul disc pe care il scot in Franta. Apoi va aparea si pe piata din Romania. Va avea variante in franceza, engleza si romana.

Nume: Paula Bucura Seling

Data nasterii: 25 decembrie 1978

Locul nasterii: Baia Mare

Ocupatia: cantareata, compozitoare, textiera

Cunoscuta pentru: melodia „Ploaie in luna lui marte”, trofeul Mamaia (1997), Cerbul de Aur (2002)