Detin o firma de transport persoane SC Bus-Trans SRL care din anul 2002,impreuna cu asociata noastra SC Matdan Service SRL efectuam traseul Rm.Valcea-Dragasani. Pentru efectuarea acestuia am achizitionat un numar de 15 microbuze.

Am detinut licenta pe traseu pina la 30.06.2005,data la care pe traseu a fost introdusa societatea Antares Transport SA,firma deputatului PUR Dumitru Becsenescu,coleg de partid cu presedintele Consiliului Judetean Valcea,Dumitru Buse.

Acest tandem,impreuna cu fostul sef al Agentiei Valcea a Autoritatii Rutiere Romane si conducerea ARR au abuzut de nenumarate ori de pozitiile detinute astfel incit sa creeze tioate premisele cistigarii unei licitatii el;ectronice de catre firma deputatului PUR.

Mentionez ca Dumitru Becsenescu detine o avere estimata la peste 30 milioane dolari,conform revistei Capital,dupa ce cu un an in urma averea acestuia era estimata la "numai" 8 milioane de dolari.Se afirma ca acest deputat are legaturi de rudenie cu fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Este foarte dubioasa atitudinea tuturor institutiilor publice atit locale cit si centrale care in cazul acestei persoane si a firmelor acestuia nu numai ca nu misca un deget dar comit si o serie de abuzuri grave,multe de natura penala,care sunt aduse la cunostiinta organelor competente.

Datorita dispretului fata de lege si fata de sentinte judecatoresti ce ne sunt favorabile (avem peste 50 de procese civile prin care ne-a tirit acest individ prin diverse institutii publice pe care le controleaza autoritar),

cele doua firme SC Bus-Trans SRL si SC Matdan Service SRL, incepind cu data de 01.07.2005 au disponibilizat intreg personalul (peste 30 persoane) urmind ca in maximum 2-3 saptamini sa restitue si cele 15 autovehicule pentru care s-au platit circa 30 luni rate de leasing.

In sprijinul celor afirmate detinem o serie de documente si hotariri judecatoresti (toate ignorate) si chiar in data de 26.11.2004 am organizat in Bucuresti un miting de protest.

S. DRAGOS

Email: bustrans@gmaol.com

Localitate: RAMNICU VALCEA