"Charlie and the Chocolate Factory" s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, incasand 28,3 milioane de dolari, potrivit Mediafax. Adaptarea cinematografica a cartii lui Roald Dahl, cu Johnnie Depp in rolul principal, a avut pana acum incasari de de 114,1 milioane de dolari.

Criticii sunt de parere ca rolul facut de Depp in acest film il va indroduce in cursa pentru Oscar. Comedia "The Wedding Crashers", cu Owen Wilson si Vince Vaughn, s-a clasat pe pozitia a doua, ca si saptamana trecuta, cu 26,2 milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat filmul de actiune "Fantastic Four", care descrie o misiune la bordul unei statii spatiale prinse intr-un nor radioactiv, a incasat 12,2 milioane de dolari.

Thriller-ul fantastic despre clonare "The Island", cu Scarlett Johansson si Ewan McGregor, se afla pe pozitia a patra, cu incasari de 12,1 milioane de dolari, urmat de comedia "Bad news bear", despre un antrenor de baseball batran, care incearca sa-si transforme echipa in campioana.