Barbat liber, dupa opt ani in care a fost al Nicoletei Luciu, cantaretul Dinu Maxer face tot ce-i trece prin cap. De exemplu, striptease in direct la tv, cot la cot cu doua fete aproape goale.

Invitat marti seara la emisiunea "Fantastic Bar", Dinu Maxer a ramas la bustul gol in timpul unei partide incendiare de striptease. Domnisoarele au ramas in sanii goi si mai ca s-au urcat in spatele fostului iubit al Nicoletei Luciu.

MUSCAT DE ABDOMEN

In valtoarea dansului, una dintre fete chiar l-a muscat pe cantaret de abdomen. Dinu i-a marturisit lui Catrinel Sandu, prezentatoarea emisiunii, ca dupa despartirea de Luciu i s-au deschis o multime de usi.

MAI BINE FARA LUCIU

Dinu a mai declarat ca din momentul in care s-a aflat ca este iubitul Nicoletei Luciu succesul pe care il avea trupa AXXA s-a cam dus. Chiar daca s-a zvonit ca Luciu a fost cea care a rupt relatia, Dinu pare mai degraba fericit ca a scapat din inchisoare dacat daramat de turnura pe care a luat-o viata lui sentimentala.

O NOUA IUBIRE?

Revista Star il arata pe Dinu in compania tinerelei Natasa. Contactat telefonic, Dinu ne-a declarat: "O cunosc pe Natasa de cand avea 10 ani. Acum repetam la cea mai noua melodie a ei. In plus, are doar 15 ani! Nu e cazul sa mai spun altceva. Momentan, sunt singur si toate imi merg ca pe roate".