PROPIETATE: STR. ICOANEI NR. 58A

Scrisoare deschisa, adresata tuturor persoanelor care ar putea ajuta in a face dreptate in cazul in care Primaria Sectorului 2 Bucuresti a orbonat:

Evacuare silita a propietarilor in termen de 15 zile.Titlul de propietar este actualmente valabil, nefiind anulat de nici o instanta judecatoreasca.

Avem de aface cu un proces cu termen scurt ,unde la numai un an de la inceperea procesului ( incluzind recursuri ) s-a hotarit prin: compararea titlurilor de propietate ca noii propietari sa evacueze apartamentul in termen de 15 zile sau daca nu, evacuarea silita va lua loc.

Contestatia la executarea silita facuta la adresa Judecatoriei Sectorului 2, care cerea sa se ia in consideratie faptul ca contractul de vinzare-cumparare incheiat intre Primaria Municipiului Bucuresti si fostii chiriasi nu a fost anulat de nici o instanta judecatoreasca, a fost ignorat.

Pe acest motiv s-a incalcat dreptul la propietate prevazut si garantat de Constitutia Romaniei, art. 480-481 Cod civil si art.1 din Protocolul 1 amendat prin Protocolul nr. 11 al Conventiei Europene a Drepturilor si Libertatilor Fundamentale ale Omului.

De asemeni sa ordonat evacuarea silita cind pe rolul Judecatoriei Sectorului 2 mai exista un proces cu termen de judecata 13 Iunie 2005(dosarul 3789/2005).

De asemeni sa mentionat in contestatie, ca sa depus la CEDO plingere, prin care sa adus la cunostinta instantei internationale procesul inechitabil de care a dat dovada, cu incalcarea dispozitiilor art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, cu mentiunea ca faza de executare face parte integranta din procesul civil criticat intern si extern.

In cazul extrem in care contractul de vinzare-cumparare al noilor propietari ar fi fost anulat (ceea-ce nu s-a intamplat), mostenitoarea vechiului propietar ar fi avut obligatia legala de a pune la dispozitie un spatiu adecvat potrivit legislatiei locative in vigoare(OUG 40/1999),ori sa notifice noii propietari in vederea incheierii unui contract de inchiriere.

Un proces scurt, rapid, cu decizii facute preferentiat. Motivul: Coruptie.

VA ROG AJUTATI DOI PROPIETARI PENSIONARI CARE AU RAMAS IN STRADA DIN CAUZA CORUPTIEI!!!!

MP IN ZONA ESTE DE PESTE 800 EURO.

Va multumesc, anticipat,

Mariana Nitu

0726327970

Email: tricolorii@hotmail.com