Motorola si Oakley au anuntat lansarea ochelarilor de soare RAZRWIRE dotati cu tehnologie Bluetooth.

RAZRWIRE sunt disponibili in magazinele Cingular Wireless si online la adresele www.cingular.com, www.hellomoto.com si www.oakley.com, incepand cu luna august. RAZRWIRE sunt primii ochelari de soare din lume care combina patentul Oakley cu tehnologia Bluetooth wireless.

RAZRWIRE este dotat cu tehnologia de generatie a treia Bluetooth si suporta protocolul Bluetooth RF 1.1 si 1.2, asigurand compatibilitatea cu majoritatea telefoanelor mobile care suporta Bluetooth si cu alte dispozitive conexe. Din punct de vedere estetic, dispozitivul Bluetooth completeaza perfect aspectul general al ochelarilor de soare Oakley.

RAZRWIRE are doua butoane de volum si un singur buton pentru receptionarea si initierea apelurilor. Conversatiile cu RAZRWIRE pot fi realizate chiar si la o distanta de 10 metri departare de telefonul mobil cu Bluetooth.

Alimentarea se poate face atat cu incarcatorul traditional, cat si cu ajutorul portului USB, prin folosirea unui cablu optional. Tehnologia Bluetooth Sniff Mode asigura o crestere a andurantei bateriei, asigurand peste cinci ore de convorbiri fara oprire si o autonomie functionala de aproximativ 100 de ore.

"Seamless Mobility - mobilitatea fara limite in comunicare devine realitate si prin lansarea noului produs RAZRWIRE" a declarat Bruce Hawver, vice presedinte al Motorola Companion Products. "Motorola si Oakley transpun in realitate tehnologia mobila, in cele mai inovatoare forme ale ei.

Cu ajutorul acestor ochelari unici dotati cu Bluetooth, cei mai activi dintre noi pot ramane in continuare conectati in timpul deplasarilor dintr-un mediu in altul."

"RAZRWIRE beneficiaza de design-ul si calitatea celor mai buni ochelari de soare, combinate cu tehnologia wireless, toate pentru a asigura libertate maxima si comunicare fara limite, oriunde, oricand" declara Cos Lykos, vice presedinte al business development, Oakley.

"Parteneriatul nostru cu Motorola ne ofera posibilitatea de a ne imbunatati portofoliul de produse din categoria electronice si le da specialistilor nostri oportunitatea de a crea un arsenal nou de produse electronice inovatoare."