Am fost colega de scoala militara cu Viorica Marincas, a terminat cu 1 an inaintea mea, la profilul cercetari penale. Si eu am lucrat 15 ani in anchete (cercetari penale) si am iesit de curand din sistem, scarbita de nonvalorile promovate in tot felul de functii si de criteriile foarte putin ortodoxe pe care se bazeaza munca de politie.

Am intrat saraca in scoala, asa cum ne cerea partidul si am iesit la fel de saraca, pentru ca nu am putut sa iau bani sau sa fac jocuri pe dosare cum fac marea majoritate a celor care rezista in sistem, s-au orientat, au relatii, se adapostesc unii dupa altii ca sa-si faca avere.

Sa revin, sunt foarte mirata de averea colegei mele, pentru ca practic am avut acelasi start. Si mai este ceva, ea este singura si a adunat atatea, iar eu am familie, sotul meu castiga destul de bine si tot nu am putut aduna nimic, pentru ca traim din rate sa ne intretinem si sa ne educam copii.

Mi-am iubit profesia si am crezut in utilitatea ei. Am foarte multi colegi si colege care au plecat la fel ca mine.Din politie au plecat adevaratii politisti care au facut munca adevarata si au tinut in spate o armata de neputinciosi si de pilosi. Acest oameni au capacitatea de a lua viata de la capat si de a-si oferi o alta sansa de a trai.

Asta ar trebui sa inteleaga toti sefii care se perinda pe la conducerea ministerului. Din salariul de politist corect, nu poti face avere.

unpolitistsarac@yahoo.com