Continuarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors costa 100 milioane de euro

de     BaniiNostri.ro
Luni, 1 august 2005, 0:00


Pentru continuarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors, Ministerul Finantelor Publice va contracta un credit extern in valoare de 100 milioane de euro de la Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG si Calyon Corporate and Investment Bank.

Perioada de acordare a creditului este de 12 ani, dintre care 4 ani reprezinta perioada de gratie.

Ratele de rambursare a imprumului sunt in numar de 17, egale, consecutive si platibile semestrial, prima rata urmand sa fie achitata la 4 ani de la data intrarii in efectivitatea a Acordului de imprumut.

Ministerul Finantelor Publice a selectat oferta financiara facuta de Reiffeisen Zentralbank Osterreich AG si Calyon Corporate and Investment Bank dupa ce s-au parcurs etapele legale.

In ceea ce priveste rambursarea creditului extern de 100 milioane de euro, precum si plata primelor de asigurare, a dobanzilor, a comisioanelor si a altor costuri aferente acestea se vor asigura prin bugetul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie.


33 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri