Jucatorul roman Cosmin Contra a declarat ca fotbalistul echipei Tottenhan Hotspurs, Edgar Davids, este un "om putin psihopat, violent si razbunator", informeaza "SkySports", citand "News of The World".

"Davids se crede mult mai important si mai special decat este. Este arogant si da impresia ca toti ceilalti sunt egali cu zero. Noul sau club ar trebui sa fie atent, Davids este putin psihopat, este un om violent si razbunator", a spus Contra pentru "News of the World".

De asemenea, si fostul coechipier al lui Davids la Juventus Torino, portarul Gianluigi Buffon, si-a exprimat ingrijorarea fata de influenta olandezului in vestiar.

"Edgar "musca" uneori, el traieste viata pe muchie de cutit si nu stii niciodata ce se va intampla. El isi poate pierde controlul, dar cred ca este primul care realizeaza ca, atunci cand se intampla acest lucru, doar el are de suferit", a afirmat Buffon.

Cosmin Contra si Edgar Davids au avut un conflict in perioada in care fotbalistul roman evolua la AC Milan, iar cel olandez la Juventus Torino. Contra si Davids au fost eliminati in minutul 4 al partidei dintre AC Milan si Juventus, din cadrul trofeului "Tim" disputat la Trieste pe 31 iulie 2002.

Incidentul a inceput dupa ce Davids l-a faultat pe Gennaro Gattuso si a continuat pe tunelul ce ducea la vestiare.