Fostul tehnician al echipei Galatasaray Istanbul, Gheorghe Hagi, a declarat ieri, dupa consfatuirea posesorilor licentei PRO, organizata la Casa Fotbalului, ca, momentan, prefera sa stea cu sotia decat sa antreneze.

"Am refuzat multe oferte pana acum. De ce? Am argumentele mele personale. Prefer sa stau cu sotia momentan. Dar in fotbal nu se stie niciodata ce se poate intampla, ofertele vin, pleaca...", a afirmat Hagi, fara contract dupa ce a demisionat de la Galatasaray Istanbul, la sfarsitul lunii mai.

Tehnicianul a caracterizat Supercupa Romaniei, dintre Steaua si Dinamo, scor 2-3, drept o partida frumoasa.

"Ambele echipe au jucat cat au putut pe caldura aia. Dar a fost un meci frumos, deschis, s-au marcat multe goluri. Conteaza mai putin cine a fost mai bun, pentru ca intotdeauna exista un invingator. Iar daca Dinamo a castigat, inseamna ca a facut ceva in plus pe teren", a spus Hagi.

In legatura cu cele trei reprezentante ale Romaniei in cupele europene, tehnicianul a precizat ca tragerea la sorti le-a avantajat. "Adversarele din cupele europene sunt bune, accesibile si putem spune ca am avut sansa. Acum ramane sa demonstram si pe teren ca suntem mai buni. Steaua are o sansa mare sa treaca de Shelbourne, dupa acel rezultat de egalitate din tur.

Cat despre Rosenborg, aceasta are o echipa buna, dar eu spun ca Steaua poate sa treaca si de ea", a explicat Gheorghe Hagi.