Vineri, de la ora 20:30, in aceeasi zi in care debuteaza Divizia A, la Antena 1 isi face loc o noua emisiune de sport. Timp de o ora, "Sport Stou" propune altceva decit celelalte show-uri fotbalistice.

E o emisiune de umor ce analizeaza evenimentele fotbalistice din alt punct de vedere. "Avem de toate pentru toti", spune Sorin Matei, realizatorul emisiunii.

Sorine, de unde ideea acestui show?

Oamenii au nevoie de umor, iar piata in acest domeniu e ocupata de Divertis si Vacanta Mare. Asa ca ne-am gindit ca pe sport e liber, subiecte sint girla, iar acest gen de umor e gustat de public.

Ce surprize aduce emisiunea?

Pai, avem vreo doisprezece rubrici, ca fiecare sa-si poata alege. Una dintre ele se intituleaza "Extemporal la oral" si va cuprinde interviuri serioase cu oameni din sport in care intrebarile vor fi din orice domeniu numai din ceea ce fac ei nu.

Apoi, alte interviuri cu fosti sportivi carora le placea spritul. Astea sint filmate chiar intr-o crama pentru a intra in atmosfera.

Pina acum numai lucruri serioase.

Avem si parodii. O rubrica de critica de moda in care subiectele vor fi fotbalistii, apoi niste interviuri inedite si multe altele. Se va ride incontinuu.