S-a modificat

Ordonanta de urgenta nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania ***

de     HotNews.ro
Marţi, 2 august 2005, 0:00


Ordonanta de urgenta nr. 113 din 14 iulie 2005 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania.
• Strainul care isi schimba domiciliul sau resedinta este obligat ca, in termen de 15 zile de la data mutarii la noua adresa, sa se prezinte la formatiunea Autoritatii pentru straini competenta teritorial, pentru luarea in evidenta si efectuarea mentiunilor corespunzatoare in documentul de identitate.
• Viza de lunga sedere se poate acorda:
- strainilor casatoriti cu cetateni romani, cu conditia ca aceasta sa nu fie o casatorie de convenienta;
- strainilor care fac dovada ca nu sunt casatoriti si care convietuiesc cu cetateni romani, cu conditia ca acestia sa aiba impreuna cel putin un copil;
- copiilor minori necasatoriti, inclusiv celor adoptati;
- rudele de gradul I in linie ascendenta (s-a eliminat conditia minima de varsta de 60 de ani).















122 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi