Victoras Iacob spune ca Steaua n-are voie sa rateze calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. „Normal ca va fi greu, insa eu spun ca n-avem voie sa nu trecem in turul urmator.

Avem o sansa uriasa, cu atit mai mult cu cit stim si posibilul adversar din faza urmatoare, iar Rosenborg e chiar o echipa accesibila”, spune Iacob.

Victoras, luati in calcul si varianta necalificarii?

- Ar fi un dezastru asa ceva. Normal ca va fi greu, insa eu spun ca n-avem voie sa nu trecem in turul urmator. Avem o sansa uriasa, cu atit mai mult cu cit stim si posibilul adversar din faza urmatoare, iar Rosenborg e chiar o echipa accesibila.

- MM Stoica a spus dupa meciul tur ca asteapta de la voi sa jucati impotriva irlandezilor la fel de agresiv cum au facut-o ei in tur.

- Sintem pregatiti de lupta si vom recurge la toate mijloacele pentru a reusi. Bineinteles ca nu ne vom da la o parte din calea duelurilor tari, coate in gura, materiale la minge.

- Gigi Becali v-a promis 100.000 de dolari daca veti trece....

- Stai asa, noi la bani ne gindim acum? Sa fim seriosi. Numai gindul ca am putea ajunge in grupe, unde am evolua impotriva unor fotbalisti precum Ronaldinho, Sevcenko sau Ibrahimovici te face sa nu pui pe primul plan banii.

„Din ce am vazut eu, Steaua a primit usor citeva goluri in Supercupa cu Dinamo. Am auzit ca infringerea nu le-a picat prea bine suporterilor, asa ca este un lucru incurajator pentru noi”

Owen Heary, capitan Shelbourne

„Nu vreau sa vorbesc despre Rosenborg, despre aceasta echipa vom discuta de miercuri seara incolo, daca va fi cazul. Si eu cred ca va fi”

Mihai Stoica, presedinte Steaua

20 de meciuri a jucat Mirel Radoi in cupele europene. El este jucatorul din Divizia A care a jucat cele mai multe partide in competitiile europene la o echipa romaneasca

Sanse mari pentru Paraschiv si Nesu

Accidentati in Supercupa cu Dinamo, Sorin Paraschiv si Mihaita Nesu au sanse mari de a evolua diseara. Paraschiv a suferit o contractura pe coapsa dreapta, iar Nesu a fost suspect de entorsa la glezna, insa cei doi au fost asigurati de staff-ul medical ca pot fi recuperati pina la ora partidei.

"Au fost doua accidentari usoare, avem sperante ca-i vom recupera pina la startul meciului", a declarat aseara Oleg Protasov. / Corina Marinas

Fenlon: „Steaua e marea favorita”

Antrenorul campioanei Irlandei, Pat Fenlon, a spus ca "fara discutie, Steaua este marea favorita la calificare". Apoi a explicat de ce: "Are jucatori de calitate pe toate posturile. Au fundas stinga, Nesu, de doar 20 de ani, dar la Dublin a jucat ca un fotbalist experimentat.

Daca noi am arunca in lupta un jucator de 20 de ani, ar juca prost". / Corina Marinas

Bataie pe bilete

Ieri, la casele stadionului Steaua, peste 200 de suporteri ai campioanei au dat adevarate lupte pentru a pune mina pe un bilet la meciul de diseara cu Shelborne. Casele vor fi deschise si astazi, dar nu mai exista tichete la peluze, acestea fiind epuizate inca de ieri.

Bilete la tribuna a II-a vor putea sa-si achizitioneze doar posesorii de abonamente, asa cum s-a intimplat si ieri.