PPCD va participa pe cont propriu la alegerile anticipate, in eventualitatea convocarii unui astfel de sufragiu, a afirmat ieri liderul crestin-democratilor, Gheorghe Ciuhandu, care a prezentat un raport al activitatii depuse, ca presedinte al PPCD, pe parcursul unui an.

"Suntem pregatiti sa mergem pe liste proprii in alegerile anticipate, cu un program care are la baza principiile si valorile noastre. Acest program exista deja, si a fost prezentat la ultima sedinta a CNC. Multi sprijina aceasta idee, considerand ca drumul nostru in politica romaneasca trebuie sa fie unul aparte", a spus Ciuhandu.

El a marturisit ca alegerea PPCD de a participa pe cont propriu la eventualele anticipate se datoreaza si nehotararii care caracterizeaza celelalte formatiuni de centru-dreapta din Romania.

"Se pare ca fortele politice de centru-dreapta nu pot fi la fel de solidare ca si adversarii nostri politici traditionali, in incercarea de a construi un proiect politic national perfect compatibil cu valorile Uniunii Europene", a mai spus Gheorghe Ciuhandu.