Premiera cinematografica la CinemaPRO din Piata Universitatii. Incepand de vineri, 5 august, fanii lui Bruce Willis vor avea ocazia sa-si vada idolul intr-un film in care primeaza super-actiunea: Ostaticul.

Bantuit de amintirea unei crime pentru care se considera vinovat, negociatorul Jeff Tally (Bruce Willis) paraseste Los Angeles-ul, mutandu-se intr-o suburbie linistita.

Insa nici aici Jeff nu scapa de probleme: trei indivizi iau ostatica o intreaga familie, dupa un jaf ratat. Problema e ca unul din ostatici este un asociat al mafiotului Sonny Benza, iar in casa se gasesc dovezi incriminatoare pentru acesta. Astfel, Benza se vede nevoit sa o rapeasca pe nevasta si fiica lui Jeff, cu scopul de a obtine aceste dovezi.

Problemele se multiplica, atunci cand Jeff descopera ca unul din rapitori e de fapt un criminal in serie, in cautare de noi victime.

Ostaticul prezinta o realitate in care nimic nu este ceea ce pare, unde ideea de ostatic evolueaza continuu pe masura ce traiectoriile personajelor se intersecteaza. Securitatea devine insecuritate, evadarea fizica devine manipulare psihica iar jocurile mintii devin situatii de viata si de moarte.

Andrenalina, incredibile rasturnari de situatie, dar si un actor legendar, sunt prezente in Ostaticul, un film de actiune in regia lui Florent Siri, cu Bruce Willis si Kevin Pollak in rolurile principale. Pentru prima data, Bruce Willis apare intr-un film alaturi de fiica sa Rumer Willis.