Oana Zavoranu a apelat la un chirurg estetician pentru a-si mai implini buzele. Daca prima operatie a fost un succes desavarsit a doua nu a avut aceleasi rezultate.

De ce? Pentru ca vedeta nu a ascultat de sfatul doctorului si a recurs la colagen mai repede decat ar fi trebuit. Asa ca, pe langa buzele pline pentru care este invidiata, s-a ales si cu un herpes recurent.

S-a stricat

Zina Dumitrescu, mama modei romanesti, a fost una dintre primele vedete care au apelat la chirurgia estetica. Dar, cum ea insasi a declarat intr-un interviu, lucrurile nu au decurs chiar bine. Colagenul nu a stat la locul lui, iar buzele creatoarei nu au pastrat forme chiar naturale.

Vanda si Ingrid Vlasov sunt doua gemene care se ocupa cu designul vestimentar si cu prezentarile de moda. Iar mandria de gemene identice le-a facut sa-si modifice infatisarea impreuna si cam la fel pentru a nu strica simetria.

Domnisoarele Vlasov nu au apelat la chirurgii romani, ci au plecat peste hotare. Si, daca Ingrid nu a avut nici o problema, nu acelasi lucru se poate spune si despre Vanda.

Din anumite motive, buzele Vandei nu au stat senzuale prea mult timp, ele devenind chiar inestetice.

Mania operatiilor

Melanie Griffith este si ea una dintre victimele prea multor operatii estetice. A facut cel putin trei rinoplastii, si-a ridicat sprancenele, si-a modificat pometii si barbia, iar buzele vedetei sunt deformate de la prea multe injectii cu colagen.

Surorile Ingrid si Vanda Vlasov fac si ele parte dintre vedetele care au regretat ca au vrut buze mai senzuale si s-au chinuit sa repare neajunsurile operatiilor estetice.