"CFR Calatori" introduce de astazi o noua pereche de trenuri care va circula in fiecare week-end pe relatia Bucuresti-Constanta si retur, dupa programul: Acc.11681, Bucuresti-Constanta: Bucuresti plecare 10.00, Constanta sosire 13.03; Acc.11682, Constanta-Bucuresti: Constanta plecare 14.00, Bucuresti sosire 16.45.

De asemenea, in aceasta perioada, in functie de solicitarile calatorilor, Trenurile Soarelui vor fi suplimentate cu vagoane.

Amintim ca, atractivitatea absoluta a ofertei "Trenurile Soarelui" sunt reducerile tarifare, prin care atat elevii si studentii, cat si familiile si grupurile beneficiaza de tarife speciale, astfel: intre 15 si 57,5% - pentru familii formate din doi adulti si copii pana la 18 ani; intre 15 si 31% - pentru grupuri formate din minim 10 persoane.

Aceste reduceri (pentru familii si grupuri) se acorda pentru calatoriile dus-intors si sunt valabile la trenurile Rapid, clasa a 2-a. Biletele de tren ce se incadreaza in aceasta oferta se pot procura numai prin agentiile de voiaj CFR sau statiile deschise la vanzare anticipata cu 5 sau 10 zile inainte de data calatoriei.

Pentru elevi si studenti, pentru orice calatorie cu tren direct de orice rang, pe relatiile ce au ca destinatie sau ca plecare o statie de cale ferata de pe sectia Constanta-Mangalia se acorda reducere de 50%.