Dana Nalbaru si actorul Dragos Bucur s-au casatorit joi dupa-amiaza, la Primaria din Brasov (orasul natal al cantaretei), intr-un cadru foarte restrans. Cununia civila a fost oficiata de viceprimarul Brasovului, Gabriel Andronache. La ceremonie au fost prezente 15 persoane, printre care parintii cantaretei si actorul Alexandru Papadopol.

Mirii au adoptat o tinuta foarte lejera: jeans si tricou - Dragos, pantaloni si o bluzita - Dana. Potrivit martorilor, Dana Nalbaru era foarte emotionata si incantata.

„Stiam de-o saptamana!”: Cu toate ca a luat prin surprindere pe multa lume, cununia civila a Danei Nalbaru cu actorul Dragos Bucur nu a fost un secret pentru Calin Goia, fostul iubit al cantaretei.

Desi s-au despartit in luna aprilie, dupa o relatie care a durat sase ani, solistul trupei Voltaj stia de-acum o saptamana ca Dana se va casatori, dar, spune el, nu a putut fi prezent la eveniment pentru ca a avut un concert la mare. „Imi pare rau ca nu am putut rezolva problemele si ca ne-am despartit, insa am ramas prieten cu Dana, nu mi-e indiferenta dupa atatia ani”, spune cantaretul.

„Eu nu am nici un resentiment, sper sa fie fericita si sa fi facut o alegere buna”, adauga el.

Desi s-a vehiculat ca relatia Danei cu Dragos Bucur a inceput inainte ca aceasta sa se desparta de Goia, cantaretul s-a aratat deranjat de aceste zvonuri si le-a infirmat. El a mai dezvaluit ca fosta lui iubita a avut luna trecuta filmari pentru pelicula „Dupa ea”, in care Bucur detine rolul principal, iar Dana un rol mai mic.

„Nu vrem sa impartasim cu nimeni”: Dragos si Dana doresc ca relatia lor sa fie ferita de ochii lumii, tocmai de aceea au ales varianta casatoriei in secret. Un secret dezvaluit totusi rudelor si prietenilor apropiati. „Nu ne-am ascuns de familii, de prieteni, dar vrem sa pastram pentru noi ceea ce s-a intamplat”, spune cantareata.

„E ceva atat de frumos si de intim incat nu vrem sa impartasim cu nimeni”, a completat actorul.

„Urari Hi-Q”: Florin Grozea si Mihai Sturzu, fostii colegi ai Danei din trupa Hi-Q, nu stiau nimic despre nunta. „E o surpriza, intr-adevar”, a spus Florin. „Casa de piatra si copii de caramida”, a adaugat el, glumind.