Fata de articolul de ieri, in care acuzam faptul ca George Copos a promovat fara jena o Hotarire de Guvern in favoarea afacerilor sale si a celorlalti baroni din fotbal, imi cer scuze. Regret sincer. Infirm. Ma caiesc! Am indus in eroare. L-am nedreptatit pe patronul Rapidului. Am calomniat gratuit un demnitar.

Prin urmare, retractez. L-am subestimat. In realitate, vicepremierul Copos a strecurat in mapa Cabinetului din care face parte nu una, ci doua Hotariri de Guvern care l-au facut fericit pe patronul Copos. De prima nu s-a aflat pina acum.

In aprilie 2005, CS Rapid a primit spre administrare gratuita terenul de 36.000 m2 din apropierea Podului Grant. Apoi, in iulie 2005, Rapid si celelalte cluburi de fotbal au obtinut facilitati pentru plata jucatorilor, iar echipele mari vor dicta drepturile TV incepind cu 2007.

Asadar, erata! George Copos nu este un speculant, un descurcaret de circumstanta, ci un expert al privilegiilor. El infloreste din coabitarea cu statul si isi consolideaza, pedant, afacerile private din sport pe baza banului public. Nu stiati, dar sintem cu totii contribuabilii bunastarii lui Copos.

Apoi, daca ii pui in fata aceste lucruri iti trimite un drept la replica pe jumatate mieros si pe jumatate aburitor, incheiat cu o amenintare gen Nicu Gheara "o sa regreti...". Cum scrisoarea de la Guvern a sosit aseara la inchiderea editiei, o vom publica miine.