Baietii de la O-Zone au revenit la sentimente mai bune unul fata de celalalt si se vorbeste din ce in ce mai des despre o revenire in vechea formula pe scena muzicala europeana. Unul din promotorii acestei idei este chiar Arsenie Todiras (Arsenium), care a confirmat, in cadrul unui interviu acordat recent postului muzical Viva, ca nu exclude aceasta varianta: "Acum suntem despartiti.

Trupa O-Zone nu mai exista, dar, poate, curand vom fi din nou impreuna. Deocamdata suntem multumiti ca putem face, fiecare, ce ne place". Prieteni sau nu, cei trei continua sa castige bani si faima de pe urma titulaturii de O-Zone. Astfel, in Japonia, abia anul acesta "The Mai Ya Hi Song" este la mare moda in discoteci si pe posturile de radio.

Asa se face ca Arsenie, Dan si Radu au fost invitati luna trecuta tocmai in Tokio, pentru un concert care sa le promoveze albumul pe taramul nipon. Numai ca, la data de 1 iulie, sotia lui Radu i-a daruit acestuia primul copil, pe micuta Anastasia Dalia. Asa ca proaspatul tatic a refuzat deplasarea in Japonia.

Au mers doar Arsenie si Radu, dar nu au putut concerta, multumindu-se sa participe la mai multe interviuri precum si la deschiderea primului fan-club oficial al trupei O-Zone in Japonia. Daca Radu prefera viata de familie, carierei, nu acelasi lucru se poate spune despre ceilalti doi fosti componenti.

Arsenie are de partea lui intreaga retea de productie si distributie pe care o avea vechiul O-Zone in Europa si a inceput sa urce vertiginos in topurile din Germania, Franta, Italia si Spania cu piesa "Love me, Love me".

De altfel, el intentioneaza sa-si achizitioneze o casa in Paris, pentru ca este obosit de drumurile pe care le face pana in Romania si Republica Moldova aproape in fiecare saptamana. De cealalta parte, Dan Balan lupta din rasputeri sa-si faca un nume pe continentul american. intre timp, de vreo doua luni s-a retras in Republica Moldova si a inceput lucrul la albumul sau.

Prima lui iesire pe scena, cu noua sa trupa, a avut loc luna trecuta, la un festival muzical din Republica Moldova.